Himalaya-skin-care-

Given by Nature,
setting the standard
for People and Planet

Himalaya magnesium SkinCare een doorbraak in huidverzorging met magnesium

Body Cream en Lotion voor een gezonde huid die tevens je magnesiumbalans ondersteund.

Deze zeer rijke intensief hydraterende Magnesium Body cream en Lotion is de perfecte mix van plantaardige/biologische en huidvriendelijke ingrediënten gecombineerd
met de heilzame eigenschappen van 33% Elementaire Himalaya magnesiumolie.
Bevat geen PEG’s, sulphaten (SLS en SLES), parabenen, petroleum ingrediënten, phthalates. Is gluten en dierproef-vrij

Body Cream

Geschikt voor de droge en/of normale huid.

Himalaya magnesium bodycream

Biologische Body Lotion

Geschikt voor de gevoelige en/of normale huid.

Het verschil zit in de plantaardige bestanddelen en de magnesium concentratie

Het is zo makkelijk om een product op de markt te brengen wat pretendeert dat het de magnesiumbalans onderhoud/verhoogt en dat het goed is voor bepaalde huidziekten.
Maar dan is het wel van belang dat er ook daadwerkelijk een behoorlijk aandeel zuivere magnesiumchloride  in het product zit.
We weten allemaal zo langzamerhand wel dat marketing ons vaak voor de gek houdt. Echte sinaasappelsap mag voor meer dan 90% bestaan uit appelsap. En wat te denken over kokosolie, 95% van kokosolie bestaat uit copra met smaak en geurstoffen (lees meer op de blog van Monique van der Vloed) en ga zo maar door.
Ook bij body Creams en lotions met magnesium is de hoeveelheid vaak verwonderlijk laag. Dat is niet zozeer om ons voor de gek te houden maar omdat het een heel lastig en duur proces is om op een juiste wijze magnesium bij dit soort producten toe te voegen. Het staat dan wel op het flesje of tube dat het magnesium bevat maar of het effectief is waar je het voor koopt??

WAAROM DAN HIMALAYA SKINCARE MAGNESIUM BODY CREAM EN LOTION
Wij zijn na 2 jaar ontwikkeling en onderzoek er in geslaagd een bodycream en een body lotion te ontwikkelen waar een magnesiumchloride percentage (zuivere magnesiumolie) van 33% in verwerkt is. Nu zul je misschien denken, maar wat is daar nu zo uniek aan?
Bodycreams en Bodylotions bestaande uit plantaardige/biologische producten zijn normaal niet te mengen met een hoger percentage dan 10-15%. In Zechsal Body Cream bevindt zich slechts 10 % magnesiumolie en bij Magnesium Body Butter van Better-You 15%. Bij een hoger percentage valt het product als het ware uit elkaar en gaat schiften. Dat is heel jammer want 10% -15% magnesiumolie is natuurlijk erg weinig om je magnesium balans te ondersteunen en ook de positieve werking van de magnesium zal dan aanzienlijk minder zijn.

KLIK HIER maak een account aan en ontvang direct
50 spaarpunten t.w.v. € 2,50 korting op je bestelling!

Daarom zijn wij er ongelooflijk trots op dat we een methode hebben kunnen ontwikkelen die ons wél in staat stelt om 33% magnesiumchloride (originele Himalaya magnesiumolie) aan de bodycream en bodylotion toe te voegen.

Oh ja, voordat we het vergeten. Bij dit proces worden geen chemische middelen gebruikt en wordt koud verwerkt, dus niet onder hitte. Pas dan blijven alle plantaardige en biologische eigenschappen van de ingrediënten in tact.

De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2032 reviews.