Magnesium olie en Serum/gel

Magnesiumolie en magnesium serum 

Wat is Magnesium olie?

Ré-genesis energetische magnesium olie is een magnesium supplement wat bijzonder geschikt is om magnesiumtekorten via de huid aan te vullen, we noemen dit transdermale therapie. Door de bijzondere en unieke eigenschappen van Ré-genesis magnesium is de opname in de huid optimaal en wordt het maag-darmkanaal vermeden waardoor bijwerkingen en/of reacties vrijwel uitgesloten zijn.

Magnesium olie en Serum/gel

Wat is Magnesium Serum?

Magnesium Serum van Ré-genesis is de enige dik vloeibare magnesium die niet plakt en zeer goed en snel door de huid wordt opgenomen! Dit is de ideale transdermale magnesium die na het opbrengen de huid niet uitdroogt. Ré-genesis Magnesium Serum is gemaakt van extreem zuivere 100% natuurlijke magnesiumchloride. Eenvoudig aan te brengen en in te masseren. Nu met handig pompje, dus geen geknoei en beter te doseren.


Ré-genesis Magnesium olie

Onze magnesium olie is een unieke blend van 100% natuurlijke en zuivere Ré-genesis en Himalaya magnesiumchloride.
Ré-genesis magnesium is een 100% zuiver natuurproduct zonder toegevoegde ingrediënten. Ré-genesis magnesium olie bevat essentiële sporenelementen en mineralen die van belang zijn voor je gezondheid.
Er zijn ook producenten die magnesiumchloride gebruiken uit oceaanwater of binnenzeeën zoals de Dode Zee in Israël en meren in Amerika. Deze producten zijn niet aan te raden omdat dit water blootgesteld is aan industriële vervuilende stoffen, wat vergelijkbaar is met bezorgdheid over het kwikgehalte van vis.


Toepassing van Magnesium Olie

ONDERHOUD: gebruik dagelijks 2 sprays per 10 kg. lichaamsgewicht.
Dus weeg je 60 kilo gebruik dan 6 x 2 = 12 sprays per dag.

MAGNESIUM TEKORT: vermoed je dat je een magnesiumtekort hebt gebruik dan 4 sprays per 10 kg. lichaamsgewicht.
Dus weeg je 60 kilo gebruik dan 6 x 4 = 24 sprays per dag.

EXTRA INFORMATIE:
Elke spray bevat ca. 15 mg magnesiumchloride.
Een grote theelepel (= 3 ml.) bevat ongeveer 300 mg. pure magnesium
3 ml. magnesium bestaat uit 20 sprays.

Heb je vragen dan kan je bellen op dinsdag t/m donderdag tussen 13:30 en 16:30 uur.

Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Magnesium voordeel-pakket 1000 ml en 200 ml olie

Gebruik van Magnesium olie

Druk afhankelijk van welke hoeveelheid magnesium je nodig hebt op de verstuiver en breng de magnesium aan op armen, benen, buik, oksels en waar je het maar aan wilt brengen. Hierbij is een lichte tinteling en een warm gevoel volkomen normaal, daarna licht inmasseren. Voor een optimaal effect verdeel je de benodigde hoeveelheid magnesium olie over de dag.  Zo kun je bijvoorbeeld de olie in de morgen, tussen de middag en in de avond  aanbrengen.

Laat de magnesiumolie tenminste 10 minuten inwerken. Je kunt de magnesium daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken. Heb je een erg droge huid dan kan je de huid daarna insmeren met MSM gel voor de huid.
Als je magnesiumolie niet kunt gebruiken omdat je een zeer gevoelige huid hebt kan je ook een voetbad nemen met magnesium kristallen.

REACTIE MAGNESIUMTEKORT: Het kan dan zijn dat je in het begin wat dunne ontlasting krijgt, dit zou na een week moeten stoppen. Blijf je dit houden gebruik dan minder magnesium of verdun het 1:1 met water en voer het later eventueel weer wat op.

ALLERGIE: In zeer zeldzame gevallen zijn mensen allergisch voor (elke vorm van) magnesium, meestal weet je dit wel. Weet je het niet zeker breng dan eerst een kleine hoeveelheid aan op een klein plekje op de huid en laat dit 24 uur intrekken. Indien extreme roodheid of irritatie optreedt de huid direct afspoelen met water en het product niet meer gebruiken.
Voorkom contact met open wondjes, ogen en slijmvliezen. Lees altijd eerst de gebruiksaanwijzing.

Wanneer je nieraandoeningen, nierfalen, een vertraagde hartslag of hartritmestoornissen hebt raadpleeg dan altijd eerst je arts voordat je welke vorm van magnesium dan ook gaat gebruiken, dus ook andere magnesium soorten, merken, pillen, capsules enzovoorts.

Toepassing van Magnesium Serum

ONDERHOUD: gebruik dagelijks 2 pompdoseringen.
Dat is 180 mg magnesium per dag.

MAGNESIUM TEKORT: vermoed je dat je een magnesiumtekort hebt gebruik dan 4 pompdoseringen per dag. 
Dat is 360 mg magnesium per dag.

EXTRA INFORMATIE:
Teveel Magnesium Serum aanbrengen heeft echt geen zin, het kost alleen maar magnesium en wordt dan ook niet meer door de huid opgenomen waardoor de huid nat blijft..

Heb je vragen dan kan je bellen op dinsdag t/m donderdag tussen 13:30 en 16:30 uur.

Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Zechstein Magnesium serum concentraat 200 ml + een navulfles van 500 ml

Gebruik van Magnesium Serum

Om voor de eerste keer te gebruiken draai je het pompje een kwartslag om te openen. Pomp een aantal malen tot het Magnesium Serum eruit komt. Pomp nu zoveel als nodig is op bijvoorbeeld een arm en verdeel dit eventueel ook op je andere arm (1 pompdosering is ongeveer 100 mg. pure elementaire magnesium). Breng het Magnesium Serum dus in kleine hoeveelheden aan op armen, benen, buik, oksels of waar je het maar aan wilt brengen. Daarna heel licht inmasseren. Hoe langer je de magnesium in masseert hoe beter de magnesium wordt opgenomen.

Een lichte tinteling en een warm gevoel zijn volkomen normaal en duiden erop dat de magnesium goed wordt opgenomen. Mocht de tinteling te heftig zijn, dan kun je de huid eerst vochtig maken voordat je het Magnesium Serum erop aanbrengt. Om de opname te bevorderen laat je het Serum tenminste 15 minuten inwerken.
Je kunt het Magnesium Serum daarna afspoelen maar de meeste mensen laten het volledig intrekken.

Voor een optimaal effect is dagelijks gebruik zowel ‘s morgens en ‘s avonds aan te raden. Bij spierpijnen en krampen kan je het Magnesium Serum direct op de pijnlijke plaats aanbrengen.
Bij ernstige huidproblemen consulteer eerst je arts.
Als je magnesiumolie niet kunt gebruiken omdat je een zeer gevoelige huid hebt kan je ook een voetbad nemen met magnesium kristallen.

SPORTERS: Breng de magnesium serum ruim voor het sporten aan, het geeft soepelere spieren en spierpijnen komen na het sporten minder voor.

De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1896 reviews.

Nieuw: punten sparen voor EXTRA korting! Maak nu een account aan.