magnesium voetenbad en badkristallen

Magnesium voetenbad

magnesium voetenbad 5 sterren

Een magnesium voetenbad is ideaal bij veel ongemakken en kan helpen bij onverklaarbare (chronische) problemen of pijnen waar volgens de dokter niets aan gedaan kan worden. Een magnesium voetbad geeft een heerlijk ontspanning gevoel en helpt als je slecht kunt slapen. Baden in magnesium is heilzaam voor lichaam en geest en is makkelijk toe te passen. Veel mensen gebruiken het 's avonds terwijl ze een boek lezen of televisie kijken. Ontspanning op en top.

Regenesis magnesium is de voordeligste, zuiverste en meest natuurlijke magnesium in Nederland verkrijgbaar. 

Nu is het voor iedereen mogelijk een gezond magnesium voet bad te nemen voor totale ontspanning en hulp bij veel ongemakken. Een magnesium bad geeft niet alleen verlichting maar zorgt ook voor een goed magnesiumbalans.

Een magnesium voetenbad helpt echt!

magnesium voetenbad met badkristallen
magnesium kristallenen voor in bad.

Een voetenbad met magnesium badkristallen is eenvoudig en snel te maken.
Neem een kunststoffen, stenen of houten kom of koop een simpel plastic voetenbad. Je kunt ze ook krijgen met verwarming. Dat is wel zo fijn want daardoor dringt de magnesium nog sneller door in je huid. Neem ongeveer 4 liter water en 100-150 gram magnesium badkristallen. Laat de magnesium badkristallen even oplossen. Geniet nu van een heerlijk ontspannen magnesium voetenbad van ca. 30 min.

KLIK HIER maak een account aan en ontvang direct
50 spaarpunten t.w.v. € 2,50 korting op je bestelling!

Veel baat bij gebruik magnesium.
Het klink misschien ongelooflijk, maar veel mensen die al jaren met pijn, vermoeidheid of andere onverklaarbare ziekten door het leven gaan hebben over het algemeen veel baat bij een magnesium voetenbad met badkristallen. 

Darmgezondheid.
Magnesium is ook nauw verbonden met de gezondheid van je darmen. Als gevolg van een magnesium tekort kun je een chronische obstipatie ontwikkelen. Voor je bijnieren is magnesium ook heel belangrijk. Magnesiumvlokken zijn ideaal om je magnesium tekort aan te vullen  

Schildklier en magnesium.
Ook voor de gezondheid van je schildklier is magnesium erg belangrijk. Bij een tekort aan magnesium gaat je energie achteruit en kan je schildklier niet van t4 naar t3 converteren. Zorg ook voor voldoende Kalium opname. Bijvoorbeeld door een glas water met een halve theelepel zuiveringszout of natrium-bicarbonaat te drinken.

Lange en korte termijn voordelen van een magnesium voetbad.
Magnesium suppletie d.m.v. een magnesium voetbad met badkristallen geeft je al snel voordeel op korte termijn.

Enkele voordelen zijn:

  • Minder spierpijn en spierkramp. 
  • Vermindert stress
  • Zorgt voor een goed nachtrust.
  • Geeft meer energie.
  • Bevordert vetverbranding.
  • Ondersteunt een goede werking van het hart.
  • Ondersteunt een goede bloedsomloop.
  • Helpt bij opbouw van sterke botten en tanden.
magnesium tegen rugpijn
depressie magnesium voetbad
magnesium badkristallen

Magnesium voetenbad met badkristallen : onderzoek heeft aangetoond dat op deze wijze een magnesium tekort snel kan worden aangevuld.

Klik op onderstaande button om je eigen ervaring met onze magnesium badkristallen te delen
Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

regenesis--magnesium
Average rating:  
 2 reviews
by Kim de Jong on regenesis--magnesium
Geweldige ervaring

Echt heel erg fijn. Ik heb altijd last van moeie voeten gehad. Na de magnesium voetbaden heb ik nergens meer last van. Ik neem 2 voetbaden per week en dat is ruim voldoende. Ik vind het een zeer snel resultaat wat ik met andere producten nooit voor elkaar heb gekregen. Geweldig,

by Dirk on regenesis--magnesium
heerlijk voor voetenbad

Ik gebruik de magnesium badkristallen al jaren voor in een voeten bad en merk dat ik veel minder pijn in mijn armen en benen heb. Ik koop meestal de 4 kg pot zodat ik even vooruit kan.