Magnesiumolie tegen menstruatiepijn

Magnesiumolie tegen menstruatiepijn

Eerst wilde ik het niet aanschaffen, wat een onzin, magnesiumolie tegen menstruatiepijn, maar.....

Vóór het gebruik van magnesiumolie ervoer ik slopende en ondraaglijke menstruatiepijn. Vooral de eerste dag voelde ik mij verdrietig en had zelfmedelijden. Na slechts twee weken de magnesiumolie te hebben gebruikt, verwachtte ik echt geen wonderen. Maar gelukkig, het "Miracle Magnesium"  is echt ... Ik hoefde helemaal geen pijnstillers meer te nemen, want er was GEEN ENKELE PIJN MEER.

Hier en daar een lichte steek maar dat was alles. In één woord fantastisch.

magnesiumolie tegen menstruatiepijn

Maria de Jong

Mijn weerstand tegen magnesiumolie bij menstruatiepijn

Voor mij is het heel erg belangrijk dat een product zuiver en 100% natuurlijk is. Ik ben vegetariërs en wil dus geen magnesiumolie die op dieren is getest én ook het beschermen van ons milieu vind ik belangrijk.  Vooral als mijn kinderen daarin moeten opgroeien.
De reden dat ik geen magnesiumolie tegen menstruatiepijn wilde gebruiken is omdat in het een beetje onzin vond. Ook had ik in de krant had gelezen over de problemen bij de Zechstein magnesium zoutwinning in Groningen. Lijkt me niet goed dat er dieselolie met mijn magnesiumolie is vermengd. Ik ben tegen dat soort idiote mijnbouw in zo'n klein landje als Nederland. Uiteindelijk heb ik via een kennis over Regenesis magnesium gehoord. Dat is ecologisch gewonnen en heel erg zuiver. Ik heb het door een kennis laten testen en dat voelde goed.

Gebruik magnesiumolie bij menstruatiepijn

Ik heb de magnesiumolie gewoon op mijn onderbuik gesmeerd, in de ochtend, middag en avond.
Dat is alles en de resultaten waren heel goed. Ik voelde me weer zekerder en vrolijker. Magnesiumolie tegen menstruatiepijn, wonderbaarlijke ​toepassing.
Met dank aan Jeannette Noordeloos, de therapeut van Regenesis, zij heeft mij een heel goed advies gegeven.

Magnesium voordeel-pakket 500 ml en 100 ml olie

Ré-genesis magnesiumolie

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag t/m donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar tussen  13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

magnesiumolie bij rugklachten