Magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn 

Magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn

De oplossing van magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn

Hoe werkt magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn? Allereerst speelt magnesium een rol in heel veel verschillende lichaamsprocessen. Om deze reden kan een tekort aan magnesium veel problemen veroorzaken als het bijvoorbeeld gaat om vermoeidheid.

Vandaar dus we eerst eens een aantal dingen opnoemen waar magnesium voor nodig is in ons lichaam.

Waar is magnesium o.a. voor nodig?

 • Eiwitsynthese
 • Zenuwgeleiding
 • Regelt het gebruik van vitaminen en mineralen
 • Vorming van energie uit glucose
 • Vormen van energie uit vetten
 • Het reguleren van de bloedsuikerspiegel
 • Controle van de hartslag
 • Reguleren van de bloeddruk
 • Functioneren van het immuunsysteem

Magnesium herstelt je energieniveau doordat het een rol speelt in de processen die hierboven genoemd worden en vandaar dat magnesiumolie helpt tegen vermoeidheid, zenuwen en hoofdpijn.

Hoe weet je of je een magnesiumtekort hebt?

Er zijn echter een aantal veel voorkomende symptomen die kunnen duiden op een magnesiumtekort. Omdat er zoveel kenmerken zijn kan het moeilijk zijn om aan te geven of het het gebrek aan magnesium de oorzaak is, of iets anders. Laten we vandaar dus naar enkele symptomen kijken, zodat je een beter idee krijgt van hoe belangrijk magnesium is (vanwege de schade die het kan veroorzaken als gevolg van een magnesiumtekort):

 • Stress
 • Spierpijn en spierkramp
 • Vermoeidheid
 • Geen eetlust
 • Verwarring
 • Slapeloosheid
 • Prikkelbaarheid
 • Slecht geheugen
 • Verminderd leervermogen

Magnesiumolie bij hoofdpijn

In het geval dat een magnesiumtekort de oorzaak van je hoofdpijn is, hoe kan je het magnesiumtekort dan aanvullen? De meeste mensen gaan dan eerder magnesium pillen slikken, maar dat is niet zo'n goed idee. Meest opmerkelijk is dat slechts 30% van de magnesium door je maag en darmkanaal wordt opgenomen. Dat is dus bijna een verlies van 70%  en pillen bevatten weer vulstoffen, kleurstoffen en conserveermiddelen die in je lichaam terrecht komen en weer hoofdpijn kunnen veroorzaken.

Daardoor kan je beter magnesiumolie tegen hoofdpijn gebruiken. Regenesis magnesiumolie is een zuiver natuurproduct, dus beter voor je gezondheid.

Magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn

Magnesiumolie tegen hoofdpijn

Gebruik magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn

Regenesis magnesiumolie kan je overal op het lichaam aanbrengen (opsmeren). Het is van belang dat de magnesium in ons lichaam wordt opgeslagen zodat het gebruikt kan worden wanneer het nodig is. Uiteraard helpt het ook als je het op de plekken smeert waar het pijn doet. Maar pas wel op bij een gevoelige huid, dan kan je het eerst beter even verdunnen met gewoon water. Als je magnesiumolie niet kunt gebruiken om de reden dat je een zeer gevoelige huid hebt, kan je ook een voetbad nemen met regenesis magnesium badkristallen.

Waar bestaat magnesiumolie uit?

Onze regenesis magnesiumolie bestaat uit 31% magnesiumchloride gemengd met zuiver bronwater. Het wordt magnesiumolie genoemd omdat het daarentegen wat olieachtig aanvoelt.

Magnesiumolie 100 ml

Toepassing magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn

Breng de regenesis magnesiumolie dun aan op armen, benen, buik, oksels en waar je het maar aan wilt brengen. Hierbij is een lichte tinteling en een warm gevoel volkomen normaal, daarna licht inmasseren. Laat de magnesiumolie vervolgens tenminste 15 minuten inwerken. Voor een optimaal effect verdeel je de benodigde hoeveelheid magnesiumolie over de dag.

Dosering magnesiumolie, tegen vermoeidheid, zenuwen, hoofdpijn

Onderhoud:

Dagelijks 30 mg (2 sprays) per 10 kg lichaamsgewicht. Dus weeg je bijvoorbeeld 60 kg gebruik dan 6x2=12 sprays per dag. Dat komt daarom neer op ca. 180 mg magnesium per dag.

Magnesiumtekort:

Neem dagelijks 60 mg (4 sprays) per 10 kg lichaamsgewicht. Dus weeg je 60 kg gebruik dan 6x4=24 sprays per dag. Dat komt neer op ca. 360 mg magnesium per dag.

Houdt er wel rekening mee dat je op grond van je voeding dagelijks ca. 50-100 mg magnesium per dag binnenkrijgt.

Maximale hoeveelheid van 35 sprays per dag niet overschrijden.

Magnesium voordeel-pakket 1000 ml en 200 ml olie

Ré-genesis magnesiumolie

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag t/m donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar tussen  13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

magnesiumolie bij rugklachten