regenesis magnesium natural source

Wij verkopen als enige in nederland
ecologisch en duurzaam gewonnen zeer zuivere magnesium uit Tibet.

Je maakt daarmee niet alleen een keuze voor het milieu en onze toekomst maar ook help je de locale bevolking een beter bestaan op te bouwen.
Wij en onze vrienden uit Tibet zijn je daar dankbaar voor.

Ré-genesis magnesium is de webshop van Magnesium & Minerals, importeur van Himalayamagnesiumproducten.  Wij verkopen uitsluitend duurzame en ecologische gewonnen producten uit Tibet.
Je zult je misschien afvragen waarom wij geen magnesium leveren uit de Nederlandse Zechstein mijnen. Wij zijn daar heel duidelijk en eerlijk over. De Zechstein mijnen zijn zeer vervuilend voor bodem en milieu. Miljoenen liters dieselolie zijn in de mijnen en de bodem gestroomt en zijn voor Groningen een grote milieuramp. Door nog steeds giftige dieselolie te gebruiken voor de winning is het probleem nog steeds niet opgelost, Nedmag (het winningsbedrijf) gaat gewoon door met deze vervuilende manier van magnesium winning.
Wij willen daar niet aan mee doen.

Lees hier over de ecologische problemen en calamiteiten rond de Zechstein magnesium mijn.

Lees hier de informatie over de stichting "Stop Zoutwinning".

Lees hier in Follow the Money " De verwevenheid tussen Nedmag BV, met 50% aandeelhouder NOM en EZK"
Follow the Money is een journalistieke beweging met een glashelder doel: waarheidsvinding in dienst van de samenleving.
We doen onderzoek naar mensen, systemen en organisaties die zich (financieel-economisch) misdragen en daarmee mogelijk schade aanrichten aan groepen in de samenleving.


Wil je op de hoogte gehouden worden over de aanbiedingen, ontwikkelingen en producten schrijf je dan in om de nieuwsbrief te ontvangen.