Magnesiumchloride gezondheid

De 10 belangrijkste voordelen van magnesiumchloride voor je gezondheid.

Tips en advies bij gebruik van magnesiumchloride

Himalaya magnesium chloride is het magnesiumzout van waterstofchloride. Magnesiumchloride is een supplement wat veel voordelen voor je gezondheid heeft en je kunt het kopen in onze webshop. Himalaya magnesium chloride is een puur en natuurzuiver product en is van belang voor de gezondheid van mensen van alle leeftijden.

10 voordelen van magnesiumchloride voor je gezondheid

 1. Mensen met een magnesium tekort kunnen een hogere bloeddruk hebben dan normaal. Magnesiumchloride zuivert het bloed en helpt tegen een hoge bloeddruk en is dus goed voor je gezondheid.
 2. Ben je vermoeid? Vermoeidheid is één van de symptomen van een magnesium tekort. Magnesium chloride geeft je meer energie en helpt tegen vermoeidheid.
 3. Bij een laag magnesiumspiegel kunnen je spieren niet optimaal ontspannen. Door gespannen spieren kan weer hoofdpijn of migraine ontstaan. Magnesium chloride helpt bij hoofdpijn en migraine.
 4. De hersenen en zenuwen worden door magnesium gestimuleerd. Dit draagt bij dat je mentaal beter voelt.
 5. Magnesium chloride is goed voor je spieren en voorkomt spierkramp en stijfheid. Veel sporters gebruiken magnesiumchloride in de vorm van magnesiumolie of magnesium sportolie.
 6. Bij stress, depressie of burnout is het geven van extra magnesium suppletie zeer belangrijk. Mensen met deze klachten hebben vaak een magnesium tekort ten grondslag.
 7. Er is vaak een magnesium tekort in de rode bloedcellen bij mensen die fibromyalgie hebben. Herstel van een lage magnesiumspiegel kan bijdragen aan een beter leven, minder pijn en meer energie.
 8. Magnesium wordt ook wel het wondermineraal genoemd bij gezondheid en verjonging. Het gebruik van magnesium olie draagt bij tot een gezonde huid. Magnesium chloride blijkt een uitstekend ondersteunend middel te zijn tegen eczeem, acné en psoriasis.
 9. De pompfunctie van het hart verbeterd bij het gebruik van magnesium. Magnesium suppletie verkleint het risico op overlijden door hartfalen.
 10. Osteoporose komt steeds vaker voor. Het ontstaat als een gevolg van een te lage botdichtheid die in de meeste gevallen wordt veroorzaakt door een magnesium tekort en een tekort aan vitamine D.  
  Magnesiumchloride is van levensbelang voor je gezondheid!
Magnesiumchloride heeft belangrijke voordelen voor je gezondheid

Magnesiumchloride gezondheid: Toepassing magnesium olie en magnesium vlokken

Van magnesium chloride wordt magnesium olie (31 %) gemaakt en magnesium vlokken (47%).

Magnesiumchloride gezondheid: toepassing met magnesium olie 

Magnesium olie is een supplement wat bijzonder geschikt is om je magnesium tekort via de huid aan te vullen. Je spuit de magnesium olie op je armen, benen, buik of pijnlijke plekken. Smeer waar je het smeren kan.  

KLIK HIER maak een account aan en ontvang direct
50 spaarpunten t.w.v. € 2,50 korting op je bestelling!

Magnesiumchloride gezondheid: toepassing met magnesium vlokken

Magnesium vlokken ofwel magnesium badkristallen worden vaak gebruikt in een magnesium voetenbad of magnesium ligbad. Je kunt dit thuis makkelijk zelf toepassen. De magnesium wordt snel opgenomen en je zal snel resultaat merken.

magnesiumcloride baden voor je gezondheid

Magnesiumchloride kopen: Bestel hier magnesium olie en magnesium vlokken

Regenesis magnesium olie is verkrijgbaar in flesjes van 100, 200, 500 en 1000 ml. Regenesis magnesium vlokken zijn verkrijgbaar in potten van 750 g, 2500 g en 4000 g.

Professioneel magnesiumchloride kopen in Bulk?

Magnesium & Minerals Bulk magnesiumchloride

Ben je een professional en wil je magnesium chloride verkopen?

Neem contact op met de afdeling verkoop. U kunt dit doen via het contactformulier op www.magnesium-minerals.nl of per telefoon +31 (0) 320 410 732.