Magnesium olie spray helpt bij een magnesium tekort

Magnesium olie spray super voordelig!

Als je op zoek bent naar een effectieve manier om magnesium aan je dagelijkse routine toe te voegen, dan is magnesium olie spray een geweldige keuze. Deze pagina biedt waardevolle informatie en tips over het gebruik van magnesium olie voor het verlichten van spierpijn, het verbeteren van de slaapkwaliteit en het ondersteunen van de algemene gezondheid. Wat zijn de voordelen van magnesium spray en hoe moet ik het gebruiken?
Leer alles wat je moet weten over magnesium olie spray!

Onze magnesium chloride wordt ecologisch, handmatig en met respect voor de natuur gewonnen aan de flanken van het Himalaya gebergte in Tibet op een hoogte van 4500 m.
Regenesis magnesiumolie bestaat uit 31% magnesium chloride en zuiver bronwater en is geschikt voor toepassing op de huid.

Ontdek de vele gezondheidsvoordelen van magnesium olie spray

Magnesium olie spray van Regenesis bevat zeer zuivere en 100% natuurlijke magnesium chloride die snel door de huid wordt opgenomen. Draagt o.a. bij aan de normale werking van je spieren en is gemakkelijk in gebruik.

Wil je je magnesium tekort snel aanvullen? Gebruik dan magnesium spray van Ré-genesis magnesium op je armen, benen, buik en rug of breng op de gewenste plekken aan.

Onze magnesium komt uit Tibet in tegenstelling tot magnesium olie van veel leveranciers zoals PermsaL, Zechsal, Lucovitaal en vele anderen.
Zij gebruiken magnesiumolie uit de Zechstein magnesium bron in Groningen die helaas vervuild is door toedoen van de mens.

Lees er hier meer over.

Wat zijn de gezondheidsvoordelen van van magnesiumolie?

Onderstaande gezondheidsclaims m.b.t. magnesium zijn goedgekeurd door de EFSA.

Draagt bij tot een goede electrolytenbalans

Is van belang voor het gebit

Helpt bij vermoeidheid/moeheid

Draagt bij tot de instandhouding van normale botten

Speelt een rol bij het opbouwen van lichaamseiwit

Speelt een belangrijke rol in het functioneren van zenuwen

Magnesium olie spray bij spierpijn

Magnesium speelt een belangrijke rol bij onze spierfunctie en een tekort aan dit mineraal kan gespannen spieren en krampen veroorzaken. Magnesium olie spray kan snel worden opgenomen via je huid en zo de cellen in de spieren bereiken. Door de magnesiumniveau in je spieren te verhogen, kan de spierspanning worden verlaagd en de kans op pijnlijke spieren te verminderen.

Het is aanbevolen om de olie spray direct op de pijnlijke plekken aan te brengen en het in te masseren voor optimale opname.
Laat het minimaal 10 minuten intrekken. 

Ook kan magnesium olie spray gebruikt worden voor en na het sporten om spierkrampen en spierpijn te voorkomen en behoud van soepele spieren te bevorderen.

Magnesium olie spray bij stress

magnesium olie spray bij stress

Magnesium olie spray bij stress kan het helpen te verminderen. Magnesium speelt een belangrijke rol bij het reguleren van ons zenuwstelsel en het bevorderen van totale ontspanning. Een tekort aan magnesium kan leiden tot een verhoogde gevoeligheid voor stress en angst.

Magnesium oliespray pas je toe door het direct op de huid te sprayen, waardoor de magnesium via de huid wordt opgenomen. Het komt daardoor snel in de bloedbaan terecht en zorgt voor ontspanning van lichaam en geest.

Door magnesium suppletie, kan magnesium olie spray de aanmaak van stresshormonen verminderen en het gevoel van ontspanning versterken.
Het is aanbevolen om de magnesium olie spray regelmatig te gebruiken voor de beste resultaten.

Magnesium olie spray en slapen

magnesium olie spray en slapen

Magnesium olie spray kan helpen bij slaapproblemen door het verbeteren van de slaapkwaliteit en nachtrust. Magnesium is een belangrijk mineraal dat een rol speelt bij het reguleren van de slaapcyclus en het helpen ontspannen. 

Een tekort aan magnesium kan leiden tot slaapproblemen en een verstoorde slaapcyclus. Magnesium olie spray kan dit voorkomen door het gebruik via de huid, zo kan de magnesium snel door de huid worden opgenomen en zo de cellen bereiken. 

Door je magnesiumgehalte te verhogen, kan magnesium olie spray helpen bij het ontspannen van het lichaam en de geest, wat kan bijdragen aan een betere slaapkwaliteit.

Het wordt aanbevolen om de magnesium olie spray voor het slapengaan aan te brengen, zodat het kan helpen bij het ontspannen van je lichaam en geest voordat je gaat slapen.

Magnesium olie spray bij migraine

magnesium olie spray bij hoofdpijn en migraine

Er zijn aanwijzingen dat magnesium olie spray kan helpen bij het verminderen van hoofdpijn en migraine. Magnesium is een mineraal dat betrokken is bij de regulatie van vele processen in het lichaam, waaronder het beheersen van ontstekingen, normale werking van het zenuwstelsel en het ontspannen van de spieren.

Magnesium stuurt meer dan 300 verschillende enzymen in het lichaam aan. Deze enzymen zorgen ervoor dat allerlei processen in je lichaam goed verlopen.

Het is ook aangetoond dat een laag magnesiumgehalte in het bloed verband houdt met hoofdpijn en migraine. Door magnesium olie spray op de huid aan te brengen, kan het magnesium snel door de huid worden opgenomen en zo het lichaam bereiken. Magnesiumolie kan helpen bij het verminderen van de frequentie en de ernst van hoofdpijn en migraine aanvallen door het verlichten van spierspanning, ontstekingen en pijn.

We raden aan om dagelijks magnesium olie spray te gebruiken om je magnesiumgehalte in je lichaam te verhogen.

Raadpleeg altijd een arts als je ernstige migraine hebt of langdurige klachten. 

Magnesium olie spray bij huidaandoeningen

Magnesium olie spray kan een nuttige aanvulling zijn op de behandeling van bepaalde huidaandoeningen. Magnesium is betrokken bij vele processen in het lichaam, waaronder de regulatie van de hormoonhuishouding, ontstekingsreacties en de productie van collageen. Het kan daarom helpen bij het verbeteren van de gezondheid van de huid.

Suppletie met magnesium olie spray zorgt dat de magnesium snel door de huid wordt opgenomen en zo de huidcellen kan bereiken. Het kan helpen bij het verminderen van ontstekingen, roodheid, irritatie en jeuk bij aandoeningen zoals eczeem, psoriasis en acne. Het kan ook zorgen voor een gehydrateerde huid.

Magnesium olie spray bijwerkingen

Magnesium olie spray bijwerkingen komen nauwelijks voor. Magnesiumolie bijwerkingen die kunnen voorkomen bij het gebruik van magnesium olie spray variëren van een plakkerig gevoel tot jeuk, bijtend gevoel geven, schilfering en heel soms roodheid van de huid. In de meeste gevallen zijn tekenen van prikkelen en jeuk na het gebruik van magnesiumolie juist een aanwijzing dat je lichaam meer magnesium nodig heeft

Lees hier tips hoe je de kans op magnesiumolie bijwerkingen kunt verkleinen. 

Verschil tussen magnesium olie spray en magnesium pillen

Verschil magnesium olie spray en magnesium pillen

Het verschil met magnesium pillen of tabletten is dat ongeveer 60% - 70% van het magnesium in een pil of tablet niet volledig wordt opgenomen door het lichaam. Een beperkt gedeelte wordt door je maag verwerkt en rest wordt als afvalstof afgevoerd. Mogelijke bijwerkingen kunnen ontstaan zoals dunne ontlasting, maagpijn of buikpijn en vermoeidheid.

Transdermale magnesiumchloride-therapie is een betere manier om de juiste hoeveelheid magnesium op te nemen die je lichaam nodig heeft.

Magnesium olie spray activeert je natuurlijke energie

energie met magnesium olie spray

Magnesium olie spray helpt energie vrij te maken uit je voeding.
Ré-genesis magnesium olie ondersteunt je energieniveau en speelt een uitermate belangrijke rol bij het behouden van soepele spieren.
Het hart, ook een spier, heeft calcium nodig om aan te spannen (te pompen) en heeft magnesium nodig om te ontspannen.

Vaak gebruiken veel mensen veel te veel cacium waardoor het hart maar blijft aanspannen wat kan lijden tot een onregelmatige hartslag of erger.

Ré-genesis magnesium olie draagt bij aan de doorbloeding van de spieren in nek, schouders, rug, armen, knieën en/of benen.
Het gevolg daarvan is totale ontspanning.

Magnesium olie ontspant ook bij onrustige of rusteloze benen.

Wat doet magnesium olie spray nog meer?
Dat is teveel om op te noemen maar ga ervan uit dat overal waar je spanning tegenkomt kan magnesium olie helpen.
Dus bij pijnlijke spieren, spanningshoofdpijn, gespannen kaken, gespannen schouders, gespannen nek, gespannen rug, enzovoorts.

Magnesium olie spray in een handige sprayfles.

Lees hier meer over de voordelen van een magnesium olie spray fles.

Hoeveel magnesium heb je per dag nodig?

Een volwassen mens heeft per dag 300 tot 700 mg magnesium nodig om goed te kunnen functioneren en gezond te blijven.
Per dag krijgen we slechts 50-100 mg magnesium via ons dagelijkse voeding binnen.


Dus elke dag hebben we extra magnesium nodig. Magnesium spray en een magnesiumvlokken voetenbad helpt.


De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid elementaire magnesium voor een man is :
420 mg magnesium.


De dagelijkse aanbevolen hoeveelheid elementaire magnesium voor een vrouw is :
320 mg magnesium.

Boost je energie met magnesium olie spray en magnesium vlokken

Gebruik van magnesium spray voor toepassing op de huid

Magnesium olie spray voordeel-pakket 200 ml & 100 ml olie

Zou ik een magnesium tekort hebben? vraag je je misschien af. Het is heel goed mogelijk. 75% van de bevolking heeft  een magnesiumtekort.
Dit komt doordat er door vervuiling van de bodem bijna geen magnesium meer in groente en fruit zit.  

Waar magnesiumolie aanbrengen?
De beste plekken om magnesium op te smeren zijn o.a. de voeten, de oksels of de buikstreek, maar het kan ook direct ook de gevoelige spieren worden aangebracht, bijvoorbeeld na het sporten.

Magnesium olie spray is dus voor toepassing op de huid, dit noemen we een transdermale toepassing. 

Dosering magnesium olie spray voor dagelijks gebruik

Geadviseerd gebruik: dagelijks 1 spray per 10 kg lichaamsgewicht.
Dus weeg je 60 kilo gebruik dan 6 x 1 = 6 sprays per dag.

Vermoed je dat je een magnesiumtekort hebt? Gebruik dan 2 sprays per 10 kg lichaamsgewicht.
Dus weeg je 60 kilo gebruik dan 6 x 2 = 12 sprays per dag.

1 spray= ca. 30 mg/7 sprays = ca. 2 ml = ca. 210 mg elementaire magnesium.

Aanbrengen van magnesium olie spray op de huid

Druk afhankelijk van welke hoeveelheid magnesium je nodig hebt op de verstuiver en breng de magnesium aan op armen, benen, voetzolen, buik, oksels en waar je het maar aan wilt brengen. Hierbij is een lichte tinteling en een warm gevoel volkomen normaal, daarna licht inmasseren.

Voor een optimaal effect verdeel je de benodigde hoeveelheid magnesiumolie over de dag.  
Zo kun je bijvoorbeeld de olie in de morgen, tussen de middag en in de avond  aanbrengen.

Laat de magnesiumolie tenminste 10 minuten inwerken. Je kunt de magnesium daarna afspoelen met water indien gewenst, maar de meeste mensen laten de magnesium volledig intrekken.

Let op: Niet op open wondjes sprayen en houd je aan de aanbevolen dagelijkse dosering.

Magnesium vlokken samen met magnesium olie spray

Een magnesium badzout voetenbad of ligbad is heel goed samen te gebruiken met magnesium spray. De spray kun je over de dag verdeeld gebruiken en 's avonds neem je een heerlijk ontspannen voetenbadje of ligbad magnesium badkristallen.

Ervaring gebruiker van magnesium olie spray 

"Ik heb vaak last van rusteloze benen en ik werd daar 's nachts vaak wakker van. Regelmatig werd ik wakker van een dof gevoel in mijn armen en benen.

Via Google kwam ik op jullie website terecht en heb de magnesium spray bestelt. Al met al moet ik zeggen dat na verloop van tijd ik nu 's nachts lekker door slaap en ik geen last meer heb van rusteloze benen."
- Mirjam ten Bouwhuis -

Verschillende magnesium olie spray merken

Wil je magnesium olie spray kopen? Er zijn veel aanbieders van magnesium olie spray. Maar niet elk merk is hetzelfde. Je moet goed opletten of de magnesium spray net zo zuiver is als Regenesis magnesium spray.

Dit zijn punten waar je op moet letten als je magnesium spray gaat kopen:

 • Is de magnesiumolie zonder toevoegingen? Chemische toevoegingen kunnen van invloed zijn op je gezondheid.
 • Is de magnesium spray vegan en parfumvrij?
 • Waar komt de magnesiumchloride vandaan? Wordt het op een natuurlijke manier gewonnen zonder het milieu en de omgeving te belasten.
 • De magnesiumolie moet minimaal 31% magnesiumchloride bevatten.
 • Hoe gaat het doseren en hoeveel sprays wordt maximaal aangegeven?
 • Ook het sprayflesje is belangrijk. Magnesiumspray is simpel te spuiten op de huid met een handige spray. Zo wordt de magnesium snel opgenomen.
 • De verstuiver moet no-metal contact zijn anders kan op den duur het veertje gaan roesten door de magnesium.

Lees hier meer over verschillende magnesium olie merken, met het verschil in samenstelling, kwaliteit en service voorwaarden.

Veelgestelde vragen over magnesium olie spray

Wat is magnesium olie spray?

Magnesium oliespray is de hoogst geconcentreerde vorm van vloeibare magnesium opgelost in water. Je kan het op de huid sprayen en op deze manier het magnesiumgehalte in het lichaam aanvullen. De magnesium wordt direct door de huid opgenomen.

Wat zijn de voordelen van magnesium olie spray?

Magnesium olie spray is zeer geschikt om snel en effectief klachten zoals kramp of gespannen spieren, stress, slaapproblemen, migraine, huidaandoeningen en meer te verminderen. Magnesium draagt bij aan ons zenuwstelsel en behoud van normale botten en spieren. Goed dus voor je algehele gezondheid en welzijn.

Hoe gebruik je magnesium olie spray?

Magnesium olie spray kan direct op de huid worden aangebracht en dan zachtjes inmasseren. Het wordt aanbevolen om te beginnen met een kleine hoeveelheid en deze geleidelijk aan te verhogen om eventuele bijwerkingen te vermijden. Het kan een prikkelend of tintelend gevoel veroorzaken, wat heel normaal is. Minimaal 10 minuten inwerken is aanbevolen.

Zijn er bijwerkingen van magnesium olie spray?

Hoewel magnesium spray zeer veilig is, kunnen sommige mensen bijwerkingen ervaren, zoals een prikkend gevoel, allergische reactie of of in zeldzame geval dunne ontlasting. 

Is magnesium olie spray geschikt voor veganisten en vegetariërs?

Ja, magnesium olie spray is geschikt voor veganisten en vegetariërs omdat het geen dierlijke ingrediënten bevat.

Is magnesium olie spray geschikt voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven?

Het gebruik van magnesium olie spray bij zwangerschap is goed voor moeder en kind. Tijdens de zwangerschap is er een hogere magnesiumbehoefte. Veel zwangere vrouwen hebben dan ook baat gebruik van magnesiumolie en bij een heerlijk ontspannen magnesium vlokken voetenbad of ligbad.

Hoewel magnesium belangrijk is voor je algehele gezondheid, is het goed om te overleggen met je arts.

Hoe merk ik wanneer ik een magnesiumtekort heb?

Regelmatig last van misselijkheid? Stress? Burn out? Gewrichtspijnen? Stijve spieren?
Herken jij deze magnesium tekort symptomen? Dan is het goed mogelijk dat je een magnesiumtekort hebt.

 Doe hier de magnesiumtekort test.

regenesis magnesium natural source

Bestel Regenesis magnesiumolie

Aanbevolen magnesium olie spray producten

Met magnesiumolie kun je snel en effectief magnesium via de huid opnemen. Verkrijgbaar in 100ml en 200ml sprayfles.  Werkt ontspannend, draagt bij aan het immuunsysteem en is goed te combineren met vitamines zoals vitamine d3 en vitamine K2.

Voor 16:30 besteld is volgende werkdag in huis.

Aanbevolen
Magnesium olie spray voordeel-pakket 1000 ml en 200 ml olie

Regenesis 1000 ml en 200 ml magnesium olie health pakket

Beoordeling: 4/5

Voordelige magnesium olie navulfles. Magnesium olie spray voor smeren op armen, benen, voetzolen, buik, rug. Een gemakkelijke manier om je magnesium oppeil te brengen.

Magnesium olie spray voordeel-pakket 200 ml & 100 ml olie

Regenesis 100 ml en 200 ml magnesium olie health pakket

Beoordeling: 4/5

Zuiver magnesium olie in handige sprayflesjes die je overal gemakkelijk kan meenemen. De sprayflesjes zijn navulbaar dus je hoeft ze niet weg te gooien.
Magnesium activeert je natuurlijke energie.

magnesium sportolie spray 200 ml

Himalaya 200 ml magnesium Sportolie met MSM toevoeging

Beoordeling: 5/5

Sport of beweeg je veel? Dan is magnesium sportolie spray zeker wat voor jou. Snelle opname van de magnesiumolie en verkleinde kans op spierpijn na een training door de bijzondere werking van MSM.

Service

 • GRATIS verzending bij een bestelling boven de € 25,- (NL)
 • GRATIS verzending bij een bestelling boven de € 35,- (BE), € 50,- (DE) 
 • Op werkdagen vóór 16:30 besteld en betaald is morgen in huis!
 • Veilig betalen met o.a IDEAL, Afterpay en Creditcard. 

Advies en informatie

 • Afdeling therapeuten is telefonisch bereikbaar op dinsdag en donderdag van 10.00-12.00 en van 13:30 t/m 16:30. 
 • + 31 (0)30 77 400 88
 • Afdeling verkoop is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 08:30 -12.00 en van 13.00 t/m 17:00.
 • + 31 (0)30 77 400 88

Nieuwsbrief

Mogen wij je op de hoogte houden?

We sturen je alleen informatie als we nieuwe producten hebben en bij speciale aanbiedingen. Je kunt je altijd uitschrijven.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Regenesis magnesium olie
Average rating:  
 1 reviews
 by Imke de Jager
Altijd mooie producten en snelle levering

Kan niet anders zeggen dat Regenesis altijd goede en zuivere producten heeft. Snel geleverd en tegen een betaalbare prijs. Fijne mensen die altijd bereid zijn je uitgebreid te woord te staan.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3519 reviews.