Steeds meer mensen zoeken naar 100% natuurlijke en eerlijke producten voor hun gezin en zichzelf.

Himalaya magnesium: Ben je iemand die graag het allerbeste wilt voor jezelf, je gezin of je cliënt? Voor mensen zoals jij importeren wij 100% natuurlijke, ongeraffineerde Himalaya magnesium van de hoogste zuiverheid die op de wereld verkrijgbaar is. Dus geen standaard product maar een met de hand voorzichtig en respectvol gewonnen en door de zon en de schoonste lucht op aarde gedroogde magnesium. Dat is waarom wij nu ook Himalaya magnesium leveren.

Magnesium & Minerals importeert magnesiumchloride uit Tibet die zuiver is vanuit de natuur, zoals ons lichaam het nodig heeft en kan verdragen.
Daarbij houden wij er ook rekening mee of de magnesium ecologisch gewonnen wordt met respect voor mens, dier en zijn omgeving. Over miljoenen jaren zijn de omstandigheden in Tibet uniek voor de vorming van de zuiverste magnesium ter wereld. Ook vandaag de dag is er geen vervuiling, geen landbouw, dus ook geen gif, geen industrie en dus ook geen zware metalen en andere voor de mens belastende stoffen.

Himalaya Magnesium

Wil jij ook het beste, gun jezelf Himalaya magnesium.

Himalaya magnesium is zo zuiver dat het ook voor voedingssupplementen gebruikt kan worden, een aantal daarvan vindt op deze website. Op onze website van www.himalayamagnesium.nl vind je alle andere producten.

himalaya magnesium eco life