Reacties van klanten over magnesiumolie en magnesiumvlokken

reaties regenesis magnesium

Geef hier een beoordeling over je bestelling, de levertijd en onze service.

Wil je ook graag je ervaring met Ré-genesis Magnesium delen?

Wij zijn sinds kort geverifieerd door het WebwinkelKeur keurmerk en daar kunt u vanaf nu uw beoordeling over uw bestelling, levertijd en onze service achterlaten.

Webwinkel Keurmerk

Hieronder vindt je de ervaringen van onze klanten met onze producten.

Wil je ook graag je ervaring delen met andere klanten?

Als je op deze pagina je ervaring met onze producten wilt delen, dan waarderen wij dat zeer. Laat ons weten wat je van onze producten vindt!

Je kunt als klant dus je ervaring met onze producten delen, ook als die negatief is, daar leren wij van en nemen iedere opmerking zeer serieus en zullen alles doen om waar nodig verbeteringen aan te brengen. Houdt het wel netjes, grove woorden of alleen maar ongefundeerd commentaar wordt niet op prijs gesteld.
Als je GEEN klant bent en onze producten niet gebruikt of aantoonbaar hebt gebruikt dan wordt je reactie niet geplaatst!
Uw emailadres wordt niet getoond maar uw beoordeling is openbaar!

Klik op onderstaande button om uw eigen ervaring toe te voegen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Magnesium
Average rating:  
 245 reviews
 by C.M.Vervenne-Hofman
Revieuw

Ik ben nu 6 dagen re genius aan het proberen, na het lezen van een rivieuw over positieve ervaring rugpijn, wat een wondermiddel,na 2 dagen al een heel stuk minder rugpijn,na 6 dagen zo goed als weg, heel duidelijk nu had ik een magnesium tekort, daardoor al die jaren met rugpijn,vermoeidheid,pijnlijke benen en stress hebben gelopen,🙈,liep daardoor vreselijk moeilijk,ook deze klachten nu al stuk minder tot zo goed als weg,wel de dagelijkse aanbevolen hoeveelheid verhoogd naar 15 ipv 9, gaat nu nog beter met mij. IK BLIJF DIT MIJN HELE LEVEN GEBRUIKEN,BEN ER ZO VAN OPGEKNAPT. Re genius smeert ook goed uit en is niet vettig,laat de olie gewoon zitten na intrekking,geeft geen vlekken op kleding.
Een heel tevreden klant
C.M.Vervenne-Hofman

 by Nadine
Magnesiumolie

Hallo, ik gebruik al langere tijd magnesium. Nu heb ik net na het douchen mijn nek en onderrug ingesmeerd. In mn nek is het erg gaan branden en is het rood geworden. Had ik even moeten wachten? Na het douchen staan je porien natuurlijk al meer open. We zijn nu een half uur verder, brand nog wel maar wordt minder.

 by Anoniem
Magnesiumserum

Ik gebruik de serum al jaren dagelijks met veel succes op allerlei vlakken.
Deze smeer ik twee maal daags op mijn huid. Sinds kort heb ik neuropathische klachten in vingers en voeten Ivb met chemo. Normaal smeerde ik niet op deze plekken maar nu ik het wel doe verdwijnt de pijn en het prikken en de pijn in mijn vingers. Ook de tintelingen zijn minder. Dus zeker een aanrader voor mensen met neuropathische verschijnselen.

 by Anoniem
Kan de olie helpen bij stress?

Hallo!

Ik heb zojuist de magnesiumolie besteld bij jullie.
Mijn vraag is of deze olie ook kan helpen bij stressklachten?
Alvast hartelijk dank!

Magnesiumolie kan zeker helpen om te ontstressen! Ook bij vermoeidheid, na inspanning en na het sporten is magnesiumolie aan te raden. Spray op armen, benen, buik of op de gewenste plek en dan licht in masseren en dan ongeveer 10-20 minuten laten inwerken. Succes!

 by Anoniem
Magnesium serum, vitamine D

Ik ben heel blij dat ik deze producten heb ontdekt.

De magnesiumserum smeert fijn uit en plakt niet ( alleen de eerste 2 weken ). Ik smeer het elke ochtend en avond op mijn lichaam. Het heeft een positief effect op mijn spieren, hooggevoeligheid, angst, spanning, prikkelbaarheid, concentratie en nog heel veel andere dingen. Ik voel dat de pijn verminderd en dat ik me beter kan afsluiten voor mijn omgeving en prikkels.

Daarnaast heb ik Jeannette gebeld en die heeft mij uitgelegd hoe ik op een gezonde vitamine D waarde kan komen. Ik ben in een korte tijd van 50 naar 100 gegaan en voel me er veel beter bij. Ook mijn huid ziet er mooier uit.

Mijn partner die een chronische ontstekingsziekte heeft doet ook mee. Sinds het advies van Jeanette is de ontsteking nu al bijna een jaar vrijwel verdwenen. Uiteraard in combinatie met een gezonde leefstijl. De arts stond er versteld van.

In Nederland word er nog terughoudend gereageerd over de werking en de juiste dosering van vitamine D. Na veel onderzoek te hebben gedaan op YouTube ( dr Eric Berg) en andere bronnen heb ik hier een ander beeld van gekregen. Vitamine D kan zoveel ziektes voorkomen. Dus Jeanette, heel erg bedankt voor je advies. Ook door alle mooie en positieve recensies zijn we een heel andere weg ingegaan die ons leven ten goede heeft veranderd. De weg van minder chemische medicatie en meer natuurlijke middelen. Hoop dat veel mensen dit ook mogen ervaren.

 by Janet
Vraag

Ik heb last van stijve heupen achterkant en 'n stijve onderrug. Zou magnesium kunnen helpen? Welke hoeveelheid olie moet ik gebruiken en waar? Hoelang duurt 't voordat 't beter gaat worden? Groetjes Janet

Hallo Janet, magnesium heb je nodig om je spieren te kunnen ontspannen, dus het zou heel goed mogelijk zijn dat je klachten zijn ontstaan door een magnesium tekort. Het is so wie so heel goed om magnesium te gaan gebruiken, want elke cel in je lichaam heeft het nodig. Ga maar smeren met de olie en kijk wat er gebeurt. Je krijgt een gebruiksaanwijzing mee geleverd. Soms merken mensen na een paar dagen al verbetering, maar soms duurt het langer en moet je even geduld hebben. Heel veel succes, hartelijke groet Jeannette

 by W Bruggeman
Magnesium serum

Paar keer serum gebruikt nu en vind het wel fijn spul maar
prikt bij mij niet, ik vind dat het wel slecht opgenomen wordt door mijn huid,
Uren later zie ik het nog blinken en voelt het nog olieachtige..

 by Lies
magnesium vlokken

Ik gebruik al jarenlang magnesiumvlokken. Ik sprak iemand die werkzaam was bij een magnesiummijn in mijn omgeving.(Groningen). Zijn uitleg over wat magnesium voor de gezondheid kon beteken maakte me nieuwsgierig en ik bestelde een 4 kilo pot vlokken. (Ik maak zelf ook olie door vlokken op te lossen in heet water.) Bij mij staat standaard een flesje zelfgemaakte olie in het toilet en ik spray een paar keer per dag een wolkje in mijn knieholtes en in mijn ellebogen. Ik smeer het uit en de olie trekt direkt in mijn huid. Ik gebruik het omdat ik nachtelijke kramp wil voorkomen en omdat ik het gevoel heb dat mijn gewrichten enz. er ook baat bij hebben. Een tijd geleden bleek ik last te hebben van hartfalen. Van de arts kreeg ik een middel voorgeschreven dat zou moeten werken tegen het vasthouden van vocht. De eerste nacht na het gebruik van het middel werk ik wakker met enorme spierkramp in mijn hele lichaam. Voeten, handen, benen, armen...kortom echt overal. Ik kon niet meer lopen en amper mijn armen bewegen. Ik was in de gang gevallen vlakbij het toilet. Ik herinnerde me dat ik daar een flesje olie had staan met magnesiumolie tegen kramp. Ik kon de deur open krijgen en heb het flesje magnesium olie gepakt en me helemaal natgespoten met de olie. Na een minuut of 5 trok de kramp weg. Ik kroop mijn bed in met over het hele lijf de pijn die je hebt als je een flinke kramp hebt gehad. Ik werd 2 uur later weer wakker met een kramp die weer toenam. Ik weer met de olie aan de slag en de kramp zette niet door. De dag daarna heb ik direkt contact gehad met de cardioloog en het middel staat in mijn dossier als iets dat me nooit meer voorgeschreven mag worden. De cardioloog was wel heel verbaasd dat magnesium (inderdaad jullie produkt) zo snel en goed aansloeg. Ik heb in voorgaande jaren al heel vaak mensen in mijn omgeving met een potje zelfgemaakte magnesiumolie kunnen helpen (niet iedereen in mijn omgeving inclusief mezelf heeft een ligbad) maar na dit voorval een paar maanden geleden weet ik wel dat ik mijn voorraad magnesiumvlokken altijd op peil blijf houden. Deze keer een aantal potten van 750 gram besteld zodat ik mijn kinderen ook zelf een pot kan geven. Momenteel merk ik als prettig bijverschijnsel ook op dat mijn bloeddruk langzaam aan lager wordt en dat ik stukken beter slaap. Ik ben blij dat ik het in huis heb.

 by Samir
Magnesium vlokken

Deze webshop verdiend 10 stars top kwaliteit product super snel levering naar België ik ga gratis reclame voor jullie maken bedankt en tot volgende keer .

 by Marco
Magnesium serum

Reeds enige tijd gebruik ik deze bij kramp en spierpijn werkt echt super alleen de laatste tijd brand het enorm als ik op mn benen smeer wordt ongelooflijk warm niet te houden is dit goed??

Hallo Marco,Tip: "Bij een branderig gevoel wordt aangeraden eerst je benen vochtig te maken en daarna pas de serum opsmeren. Dit gedurende een week gebruiken. Dan langzaam steeds minder vocht totdat je huid eraan gewend is."Lees meer over de serum: https://regenesis-magnesium.nl/magnesium-gel-of-magnesium-serum/Heel veel succes!Mvg, support Regenesis Magnesium

 by Petra Dijkxhoorn
Magnesium serum

Ik gebruik sinds een week de serum voor mijn restles legs. Ik heb het idee dat het wel helpt, maar het prikt zo erg op mijn benen dat ik blij ben als ik het na 20 minuten af kan spoelen. Als ik het op mijn buik smeer, heb ik nergens last van. Maakt het iets uit voor de opname, waar ik de serum op smeer?

Nee hoor het maakt niets uit waar je het smeert, het prikken verdwijnt vanzelf als je magnesiumgehalte op peil is.

 by Samya
Magnesiumvlokken en serum

Zeer goede service! De vlokken hebben mij enorm geholpen bij mijn hoge bloeddruk. De serum is ook zeker een aanrader!

 by Ellen
Magnesium serum

Een wondermiddel, deze serum. Ik kon mijn rechter arm niet meer omhoog kon bewegen zonder pijn, heb ik er 3 dagen de serum erop gesmeerd. En weg was de pijn en kan ik mijn arm zonder probleem weer bewegen. Vervolgens heb ik het serum uitgedeeld aan diverse vriendinnen en kennissen omdat die alleen, geheel verschillende klachten hadden. Van stijve nek, pijnlijke enkel, pijnlijke linker arm, gevallen en pijnlijke knieen, ieder kreeg een klein voorraadje. Probeer maar en werkt het, dan is dit het internetadres waar je het kunt krijgen. Ik vond het grappig te zien wat de reactie’s waren, bij ieder doet het zijn werk. Bijzonder zoiets!

 by Vit.D3, Magnesium
Vit.D3, Magnesium

Heel snel geleverd. Al een paar keer met een mevrouw van de klantenservice gesproken. Ze nam de tijd om het goed uit te leggen. Klinkt zeer ervaren in het uitleg te geven van vit.D3 en Magnesium.

 by Halima
Magnesium

Vanaf mijn 22ste jaar werd ik plotseling lichamelijk steeds beperkter. Ik kreeg pijn in zenuwen botten spieren, blessures geneeste niet, spierzwakte en het gevoel dat mijn nek ieder moment kon breken tot er kwam een moment aanbrak dat ik amper tot geen kraan meer kon open draaien of boterhammen kon smeren. Na jarenlange onderzoeken en van het kastje naar de muur gestuurd te worden door neuroloog, reumatoloog en orthopeed is rond mijn 25ste jaar in Belgie door een professor de diagnose gevonden vitamine D op nul met als resultaat botziekte osteomalacie. De professor zei dat mijnn klachten te verklaren waren door dit verschijnsel omdat het lichaam en de spieren calcium nodig hebben om te functioneren. Calcium kun je alleen opnemen als je lichaam vitamine d voorraad heeft in je bloed. Zo niet dan halen je spieren de laatste calciumresten uit je botten, dat doet pijn en heeft als gevolg osteporoze en spierzwakte. iOp zijn advies eerste 2 maanden hoge vitamine d inname en daarna voor de rest van mijn leven ondethoudsdosis vitamine d. Na een half jaar zou ik grotendeels de oude moeten zijn. Ik kreeg ontzettend veel energie, de pijnen verdwenen en de spierkracht kwam in grote mate terug. Ik kon weer springen rennen en fietste tot zelfs 100 km. Ik heb me toen heel goed gevoeld. Na een jaar zakte het weer terug. Het werd nooit zo erg als toen maar ik begon weer moe te worden, afwisselende pijjnklachten, spieren werden slapper etc. Ik kreeg van een vriendin advies om magnesiumvlokken te gebruiken. Ik heb me erin verdiept en kwam tot de conclusie dat ik door mijn hoge vitamine d inname mijn magnesiumvoorraad heb verbruikt. Magnesium, vitamine d en calscium werken nauw met elkaar samen blijkbaar maar dat wist ik niet. Ik ben zo moe geworden dat ik haast nooit uitgerust wakker wordt. Altijd extreem moe en ik zie dan vaak ook lijkbleek. Ik heb magnesium een jaar geleden ongeveer gekocht maar ik gebruikte blijkbaar zo weinig dat ik er geen effect door merkte dus ik dacht dat zal het vast niet zijn... Gisterenavond echter ging ik toch maar op het internet kijken op magnesium en kwam ik erachter dat ik veel te weinig heb gebruikt om het effect ge kunnen merken dus gisterenavond lekker veel magnesium in een voetenbad gedaan zoals aangegeven op deze site. Vannochtend werd ik uitgerust wakker. Kleurtje op mijn wangen. Ik kon het gewoon haast niet geloven dus ik ben op deze site ervaringen gaan lezen. Ik ben gewoon overtuigd en wil mijn ervaring ook met jullie delen. Ik ga er mee door en ik ga meer magnesiumvlokken bestellen. Ik heb nog wel pijn in mijn lichaam maar waarschijnlijk is dat een kwestie van tijd want vitamine d had ook niet meteen effect. Het blijft mij tot op de dag van vandaag verbazen hoe een vitamine d gebrek je zo gehandicapt kan maken evenals waarschijnlijk magnesium. 1 ding is zeker, vitammine d en magnesium hebben elkaar nodig dus aangezien ik levenslang vitamine d moet innemen zal ik dat ook voortaan met magnesium doen. Bedankt voor de duidelijke uitgebreide informatie op deze site en ik ben vanaf nu ook een vaste klant!

 by Niels Schepers
Service

Als intensieve sporter heb ik extra magnesium nodig. Na een tijd lang magnesium in tabletvorm te hebben geslikt wilde ik magnesium olie uitproberen.

Na een zoektocht op internet kwam ik uit op de website van Magnesium & Minerals waar heldere informatie is te vinden over magnesium en de toepassing van de producten.
Door een mooie tijdelijke actie kon ik via de webshop voor een gunstige prijs magnesium olie inkopen.

De volgende dag kreeg ik de bestelling keurig verpakt binnen. Bij de bestelling zaten brochures waarin keurig werd beschreven hoe je de producten dient te gebruiken.

Helaas was er een foutje gemaakt bij het inpakken van mijn bestelling. Hier maakte ik per email melding van. Binnen een paar uur kreeg ik een reactie terug en werd er een keurige oplossing geboden. Op een flyer, bijgevoegd bij de bestelling, zeggen ze dat ze investeren in goede service en dat maken ze in mijn geval helemaal waar!!

Als de magnesium olie doet wat er wordt beloofd en daar ga ik wel van uit, dan is Magnesium & Minerals een trouwe klant rijker! :)

 by Bastiaan de Vries
Eczeem klachten

Jaaaaaren lang heb ik al last van eczeem klachten die in de winter op zijn ergst zijn en in de zomer verbeteren. Nu kwam mijn vriendin laatst met jullie magnesium serum thuis en liet me weten dat het ook tegen eczeemklachten werkt. Ik was nogal sceptisch dus smeerde wel, maar wilde eerst zien en dan geloven. Na enkele dagen werd mijn huid een heel stuk rustiger en verdween de jeuk. Wat ook een fijne bijkomstigheid is is dat ik door het gebruik van de serum nu nauwelijks of geen last meer heb van darmkrampen. Ik zeg, TOP!!!!

 by Joanna Schip
Essentiels magnesium olie

Wat een heerlijk product is dit zeg, ik heb al jaaaaren last van slapeloosheids klachten en ben radeloos op zoek gegaan naar een product wat me kon helpen. Ik kwam bij jullie uit en wat werkt dit goed zeg!! Ik heb nu nergens meer last van, ik smeer deze olie elke avond op mijn schouders en nek en slaap heerlijk in en door!! Dank jullie wel voor dit product!!! Vriendelijke groet, Joanna

 by Tineke Dijkstra
Fantastische producten en ze werken supergoed

Ik gebruik altijd Regenesis magnesiumolie, die werkt echt het best en is milder dan alle andere magnesium oliën. Ik heb alle anderen uitgebreid  geprobeerd maar kom steeds weer uit op Regenesis. Mijn huid reageert er heel goed op en wordt heerlijk zacht. Ik gebruik het ook op mijn schouders en nek voor het slapen gaan. HEERLIJK ONTSPANNEND.

 by Nadine van Oeveren
Vermoeidheid helemaal weg

Goedemorgen, ik wilde even vertellen dat mijn vermoeidheid na 2 maanden gebruik van jullie voetbaden helemaal weg is. Ik geloof het bijna niet maar het is echt waar. Dat wilde ik jullie even laten weten.

 by Gerrie de Jong
Eczeem nu al aan het verminderen

Jarenlang heb ik zalven en andere middelen geprobeerd om van mijn eczeem op mijn armen af te komen. Niet hielp. Op advies van mijn therapeut ben ik Regenesis magnesiumolie gaan gebruiken en nu al na twee weken is het resultaat verbluffend. Het prikte wel in eerste dagen mar je zag de huid verbeteren. IK BEN JULLIE ZO DANKBAAR! Gerrie de Jong

 by piver
snelle klantvriendelijke oplossingen

De dienst na verkoop bij Regenesis is een pak uitgebreider dan wat je 'normaal' zou kunnen verwachten in het geval van een terugzending.
de persoonlijke aanpak en het gemotiveerd zoeken naar en aanbieden van snelle klantvriendelijke oplossingen is lovenswaardig.

 by Marian
magnesiumgel

ik heb me de laatste tijd eens ingelezen over het belang van magnesium en de klachten bij een mogelijk tekort. Een aantal van die klachten herkende ik: vaak hoofdpijn, gespannen spieren (in nek en schouders), af en toe trillende oogleden en trillende spiertjes in handen en vingers, rugklachten, PMS en perioden van opvliegers, en eind vorig jaar is een lichte hartritmestoornis geconstateerd (de “onschuldige” variant).

Daarom van de week de magnesiumgel besteld (met gratis moederdag flesje magnesiumolie). Ik was erg benieuwd naar hoe het aanvoelde op mijn huid want ik had al eens eerder magnesiumolie gebruikt die mijn schoonzus zelf had gemaakt, en die trekt niet in, blijft nat, en zelfs na droogwrijven met een handdoek blijft ie plakken. Niet fijn in gebruik en dus gebruikte ik hem maar sporadisch.

Na ontvangst meteen zowel de gel als de olie op een klein stukje huid geprobeerd, en beide trokken heel snel in, zonder daarna vettig of plakkerig aan te voelen. Na het insmeren voelde ik een heel lichte tinteling, die ook redelijk snel weer verdween.

Gisteravond voor het slapengaan nek en schouders ingesmeerd, en ook onderbenen, buik en binnenkant onderarmen.

De afgelopen week heb ik weer steeds gebroken nachten gehad vanwege opvliegers, maar afgelopen nacht heb ik heerlijk door kunnen slapen! Geweldig!

Ik ben heel benieuwd wat voor effect het heeft na enkele weken gebruik, maar vooralsnog was ik erg blij met mijn goede nachtrust. Hopelijk volgen er meer van zulke nachten!

 by Clarissa de Jong
Fijne producten, Super Service

Ik gebruik jullie producten al sind 2015 en ze bevallen me heel erg goed. Heel aangenaam voor de huide en mijn magnesium belans is helemaal goed na jarenlang een magnesiumtekort te hebben gehad. Heel goede service en Super adviezen door jullie online therapeuten.

 by Wietske van Geel
VEEL MINDER MOE

Jarenlang ben ik moe geweest, heel erg moe. Zo moe zelfs dat ik een tijdje opgenomen ben geweest. Alle denkbare onderzoeken heb ik gehad niets wat ECHT hielp. Na lang zoeken op internet naar vergelijkbare klachten las ik dat magnesium wel eens de oorzaak zou kunnen zijn. Ik ben magnesiumolie gaan gebruiken en na een week voelde ik al verschil. Ik gebruik het nu 2 maanden en voel me een stuk beter. Ik vind het gebruik van jullie magnesium heel makkelijk en mijn huid wordt nog zachter en mooier ook. Bedankt voor al jullie adviezen.

 by Nienke Collot
Wat een fijne magnesium voor mijn reuma

Sinds een paar jaar is er reuma bij mij geconstateerd. Medicijnen hielpen wel maar ik kreeg er allerlei neveneffecten van. Heel onaangenaam. Mijn therapeut wees me op jullie magnesiumbadkristallen en deze ben ik gaan gebruiken in bad en echt het is zo ontzettend fijn dat de pijn een stuk minder is. Ik voel me ook veel opgewekter en heb er weer zin in. Dank voor jullie goede adviezen. Nienke.

 by Hanneke van Tongeren
Te mooi om waar te zijn??

Ik heb (had) steeds een heel hoge bloeddruk. Iemand vertelde mij om magnesium te gaan gebruiken. Na heel lang zoeken en wikken en wegen besloot ik bij jullie te gaan kopen. De doorslag heeft gegeven dat jullie kennis erg groot is en de adviezen niet commercieel. Na een paar dagen begon mijn bloeddruk te zakken en nu een maand later pas is mijn bloeddruk eigenlijk normaal. Iets hoger nog maar volgens mijn arts heel erg bijzonder dat dit met magnesium kan. Ik gebruik jullie magnesium olie in combinatie met vlokken. Eigenlijk kan ik het nog niet geloven maar de feiten liegen niet dus...Ik ben heel erg blij met jullie producten. Hanneke.

 by Carla Voets
Leuk een paas cadeautje

Jeetje wat leuk van jullie om met Pasen een extra cadeautje bij de bestelling te doen. En wat voor een. Een 200 ml. flesje magnesiumolie met een etiket......raden.....paaseieren. Heel origineel en heel erg leuk van jullie. Ik koop al jaren bij Regenesis en het is altijd goed, altijd snel geleverd en altijd heel erg tevreden met het resultaat. Wilde ik toch even laten weten.

 by Linda
Elke dag voetenbad?

Ik ben een hoog sensitief persoon en heb erg veel baat bij een voetenbad met magnesium erin van 150 gram een halfuur iedere avond.
Is dit wel goed om iedere dag te te doen of moet ik het minderen naar minder?
Raakt mijn lichaam zo niet te wel gewend eraan als ik het dagelijks doe?

Hallo Linda, fijn dat je zoveel baat hebt met onze magnesium. Als je verbetering merkt kan je bijvoorbeeld om de dag een voetenbad nemen. Wees niet bang dat je lichaam eraan went, magnesium is hard nodig en een teveel wordt weer door de nieren afgescheiden. Alleen als je ernstige nierproblemen hebt is het aan te raden contact met een behandelaar te zoeken. Maar als je nieren goed werken, geen zorgen maken. Geniet ervan.

 by Peter Klaassen
Rugpijn verdwenen

Had jarenlang last van lage rugpijn. Na een maand behandelen met jullie magnesiumolie ben ik er helemaal vanaf. Voel me een stuk beter en kan weer lange wandelingen maken. Hoop dat andere mensen er ook baat bij hebben. Groetjes, Peter

 by Janin Kloosterman
Fantastisch

Hallo ik gebruik al jaren jullie magnesiumolie en het werkt fantastisch. Ook bij mijn klanten. Ik ben er heel blij mee en de service is werkelijk TOP. Jullie kennis en adviezen worden door veel van mijn klanten zeer gewaardeerd. Ga zo door. Janin :-)

 by Karel Jan
Restless legs helemaal verdwenen

Had al jaren last van Restless legs, gebruikte daar spierverslappers voor totdat mijn therapeut vertelde dat ik beter magnesiumolie kon gaan gebruiken. Na 4 weken was het resultaat verbluffend, geen enkele last meer, kan gewoon weer rustig slapen en gebruik geen medicijnen meer! Fantastisch product en SUPER support van jullie therapeuten,|

Geweldig Karel Jan, bedankt voor je reactie!Jeannette Noordeloos, Therapeut

 by Lucia
Snelle werking.

Ik had magnesium serum al een hele tijd geleden bij jullie besteld maar door omstandigheden niet echt gebruikt.
Na maanden intensief voor mijn zieke man en hond te hebben gezorgd is onze hond 20-09-2015 overleden en mijn man op 05-02-2016.
Ik ben al jaren chronisch depressief en dit verlies en de zorg voor hen heeft er toe bijgedragen dat ik geestelijk en lichamelijk volledig in de put zit.
Totaal geen energie en erg depressief moet ik mij echt vooruit slepen om het leven aan te kunnen.
Afgelopen Donderdag voordat ik naar bed ging zag ik de fles magnesium serum staan en zonder er echt over na te denken heb ik het op mijn armen gesmeerd en ben naar bed gegaan.
Ik ben die nacht vaak wakker geworden wat voor mij normaal is en dacht bij het opstaan dat het weer een vermoeiende werkdag zou worden.
Groot was echter mijn verbazing dat ik mij goed voelde en dat het vreemde gevoel in mijn hoofd alsof er een prop watten in zat niet aanwezig was.
Ook op het werk ging het een stuk beter .
Gisteren en vandaag heb ik redelijk wat achterstallig werk in het huishouden gedaan en ik loop zelfs te zingen.
Nu hoop ik met heel mijn hart dat deze verbetering door jullie magnesium serum komt zodat deze verbetering blijvend is en ik mijn leven eindelijk weer kan oppakken .
Wel zegt een klein stemmetje in mijn achterhoofd dat deze vooruitgang te snel is, dat het normaal enige tijd nodig heeft voordat je vooruitgang merk.
Ik blijf smeren en het zal wel duidelijk worden of het inderdaad zo snel effect heeft gehad.

Groetjes Lucia

Wat een heftige tijd heb jij gehad zeg, maar wat een mooie ontwikkeling is dit Lucia. Het komt wel vaker voor dat magnesium meteen goed werkt. Een echt tekort zul je naarmate je het langer gebruikt pas echt aanvullen, maar dat je er zo goed op reageert is natuurlijk super! Ben erg blij voor je dat je je zo goed voelt en ga er maar vanuit dat het door de magnesium komt.

 by Krista Sassen
Heerlijk ontspannend

Heb mijn eerste bestelling nu een week in huis, het is heerlijk ontspannend en kan voorzichtig zeggen dat ik verschil merk! Alleen prikt de olie bij mij op de huid, teken van magnesium tekort wellicht? Was even bang dat het vettig bleef maar trekt tóch vrij snel in. Al met al dik tevreden en ontspannend.

 by Elly van Deursen
Vermoeidheidsklachten

Moe, zo moe was ik al jaaaren aan een stuk. Maar het gekke, ik kon de slaap nooit vatten. Als ik eens vlot in sliep kon ik daarna weer uren wakker liggen. Ik ben magnesium baden gaan nemen en ik smeer nu dagelijks ook de serum op mijn benen, rug en buik en moet zeggen dat ik sinds een paar dagen heerlijk slaap. Eindelijk iets gevonden waardoor ik weer een uitgerust gevoel heb. Geweldig!!!!

 by Pedro van Holst
Super bij Rusteloze benen

Mijn therapeut had me advies gegeven magnesium te gaan gebruiken voor rusteloze benen.
Ik ben het meteen gaan gebruiken en na 1 maand gebruik heb ik er geen last meer van. SUPER product.

 by Julliette
Ik ben zeer tevreden met vitamine D3

Had 3 maanden terug een vitamine d waarde van 14. Ben hiervoor pillen gaan slikken, maar deze sloegen niet aan. Toen deze druppels aangeschaft en daarvan ‘s morgens 2 druppels onder mijn tong genomen. Na 3 maanden weer mijn bloed laten testen en die was 71. Ik ben hier dus zeer tevreden mee.

 by Klaasje Ridderhof
Hartkloppingen weg!!

Al sinds mijn puberteit heb ik regelmatig last van hartkloppingen wanneer ik wat spanningen of stress ervaar. Ook krijg ik dan meestal pijn in mijn hoofd en een gevoel alsof mijn keel dichtgeknepen wordt. Hiervoor ben ik jaren in therapie geweest en heb van alles gedaan om er vanaf te komen. Sinds ik magnesium gebruik, combinatie van voet- en ligbaden en smeren van de serum, voel ik me heerlijk ontspannen. Zelfs in perioden van stress blijf ik me nu goed voelen. Ik ben zó blij hiermee!!!

 by Astrid de Bruijn
Heerlijk

Wow wat is die Eucalyptus geur lekker zeg!! Ik heb vaak last van een verstopte neus en ontstoken holtes en nu ik de Eucalyptus badkristallen gebruik merk ik echt verlichting. Niet alleen goed voor de rest van mijn klachten (tekort aan magnesium) maar ook voor mijn verkoudheidsklachten. Heel fijn!!

 by Cheraine
Magnesium olie

Ik gebruik de magnesium olie van jullie nu een week. Heb al twee jaar last van pijnlijke vermoeide armen en benen. Na bezoek bij de dokter en bloedcontroles. Was er niks te vinden behalve dat ik een vitamine d tekort had. Zij gingen ervan uit dat de pijnen hierdoor verklaard werden. Nadat ik een flinke shot aan vitamine d heb gehad en dagelijks blijf slikken. Hielden de pijn in armen en benen aan. Nu ik een week magnesium olie gebruik is het zoveel minder!! Heel fijn. M'n vraag is alleen nog of je de olie ook kan gebruiken als voetenbad?

Beste Cheraine, wat fijn dat je pijn nu met het gebruik van de magnesiumolie minder is. De olie is niet geschikt voor in een voetenbad omdat dan de hoeveelheid magnesium te weinig is om echt wat voor je te betekenen. Groet Jojanneke

 by Jeanet
Zeer tevreden klant

Via een lieve vriendin met magnesium en jullie webwinkel in aanraking gekomen. Nu zeer tevreden vaste klant.
Ons hele gezin gebruikt de magnesium. om te smeren vind ik de serum erg fijn.
Onze zoon klaagde tijd terug over pijn in benen en voeten. Sinds ik trouw elke dag zijn voeten insmeer met magnesium heeft hij geen klachten meer. Laatst 2 dagen vergeten en klachten keren terug.
Voor mezelf helpt magnesium tegen spierpijn en om beter in mijn vel te zitten. Tijdens mijn zwangerschap nachtelijke kramp in benen kunnen oplossen door magnesium te smeren en voetenbadjes te nemen.
Na de bevalling voelde ik me wat onrustig en zat niet zo lekker in mijn vel. Aantal voetenbadjes verhoogd. Ik deed het gemiddeld 2x per week. Nu neem ik ze elke dag (meestal gezellig samen met onze zoon) en ik zit weer lekker in mijn vel. Geen onrust meer in mijn lijf.
Ik ben erg blij dat jullie nu 25kg zakken magnesium verkopen. Wij gaan graag in Bad en sinds we magnesium gebruiken gaan er ook altijd magnesiumvlokken in bad. Een pot is dan ook zo leeg. Zo fijn dat we nu grote hoeveelheid in 1x kunnen kopen. En de prijs is natuurlijk ook mooi meegenomen, 25kg zak is erg voordelig.
O en naast de magnesium gebruiken mijn man en ik de vitamine D3.
Naast de voordelige prijzen die jullie hanteren ben ik ook zeer tevreden over jullie klantenservice en zeer snelle levertijd.

Beste Jeanet, wat fijn te lezen dat jullie als gezin allemaal baat hebben bij onze producten! Wij zijn blij met jullie als vaste klant.

 by Kirsten de jong
Fijn dat jullie nu ook Epsomzout hebben

Daar had ik al lang naar gevraagd en nu hebben jullie het. Fijn dat ik dat ook bij jullie nu kan bestellen omdat ik dan zeker weet dat het goed is. Ik gebruik het voor ontgiften en ontzuren en het werkt fantastisch, zeker in combinatie met Natrium-bicarbonaat. Ik heb het net besteld dus ben hartstikke nieuwsgierig. Kirsten

 by Annelies

Hier een wat ongewone review maar daarom niet minder belangrijk

Zelf heb ik geen rugklachten meer door overmatig stress/spierspanning sinds ik magnesium gebruik. Nu heb ik een paard wat al anderhalf jaar stokkreupel is doordat zij in haar rug enorm vastzit. Ik heb er 2 osteopaat behandelingen op losgelaten (80 euro/per keer) en een dierenarts naar laten kijken. Deze gaf aan dat het paard in feite "opgegeven"was. Twee weken geleden zat ik met mijn voeten in een emmer magnesium water en dacht;als het bij mij de spieren ontspant, waarom dan misschien ook niet bij haar?? In plaats van het water weg te gooien na het voetbad heb ik het meegenomen naar mijn paard en haar hele rug ingesopt met het water. Nu twee weken later, en na 1 behandeling!! Is zij van 90 %kreupel maar 90 %goed gegaan. Ze is in stap niet meer kreupel en kan zelfs weer draven zonder pijn! Haar hele gezichtsuitdrukking is verandert van een zuur gezicht van een dier wat pijn had naar een ontspannen vrolijke indruk. Ik ben dolgelukkig en morgen gaat de tweede emmer die kant op.. dit is zulk groot nieuws, ik heb direct gebeld met de paarden osteopaat en zij gaat het opnemen in haar behandel trajecten..wie had dat ooit gedacht

Annelies bedankt en wat een mooi resultaat, en ja waarom zou magnesium niet bij dieren werken :-)

 by Barbara Kleijne
Ontzettend blij met Magnesium

Ik ben zo blij met jullie producten, ik heb zoveel baat bij het gebruik ervan.

Ik had allerlei klachten, van vermoeidheid tot pijnlijke spieren en slecht in- en doorslapen.  Nu ik ruim twee maanden magnesium olie gebruik en ligbaden neem voel ik me echt stukken prettiger. Ik heb minder last van vermoeidheid en slapen gaat echt stukken beter. Mijn hele leven ziet er anders uit!

Hoi Barbara, wat fantastisch om te horen dat jij zoveel baat hebt bij onze producten! Dank je wel voor je review

 by Deborah van Alphen
Rustiger kind

Jaren ben ik op zoek geweest waarmee ik mijn zoontje een beetje kon ondersteunen bij zijn ADHD klachten. Een kleine half jaar geleden kwam ik in contact met een van jullie behandelaars en zij adviseerde mij Magnesium gel en baden te gaan gebruiken bij hem. Ik heb een ander kind gekregen, hij is veel rustiger en voelt zich ook prettiger in zijn vel. Dank jullie wel, wij zijn erg tevreden over jullie producten.

 by Petra de Bruyn
Geweldige resultaten

Ik heb een eigen schoonheidssalon waarin ik regelmatig cliënten ontvang met psoriasis en reumatische klachten. Ik gebruik tijdens mijn behandelingen eigenlijk altijd jullie Magnesium Serum. Ik heb al van meerdere mensen terug gekregen dat ze een zachtere en mooiere huid hebben overgehouden aan deze behandelingen en dat pijnklachten bij de reumapatiënten echt enorm afgenomen zijn. Bedankt voor jullie mooie product.

 by T.Ni
beste vitamine D-3 en super service

Ik heb vorig week mijn vitamine D-3 besteld, door de post is de verpakking en het product beschadigd geraakt. Dus heb ik dat meegedeeld aan Regenesis-magnesium en ze verstuurden op de zelfde dag een nieuw product.
Dat heeft me heel blij gemaakt en ik ben nu al overtuigd om zeker in de toekomst weer hier te bestellen. Een echte aanrader!
Bovendien is de vitamine D-3 van top kwaliteit, dat merk je meteen!

 by Gerrie van Willigen
Ziekte van Crohn

Ik heb al 15 jaar lang de ziekte van Crohn, met korte darm syndroom. Ik heb moeite met het opnemen van vocht en voedingsstoffen en raak dus snel uitgedroogd. De Magnesium ligbaden en het smeren met de magnesiumolie zijn een enorme positieve booster gebleken.
De combinatie van magnesiumolie en ligbaden maakt dat ik minder kramp heb, beter slaap en meer rust in mijn lijf voel.
Mijn behandelende arts weet ervan en vindt het ook geweldig dat dit zo'n effect heeft.

 

 by Tamara Visser
Dankbaar voor dit product

Mijn zoon, met een verstandelijke en licht lichamelijke handicap heeft veel last van spierkrampen en onrust in zijn benen en hoofd. Maar sinds we jullie magnesiumolie gebruiken en hij af en toe lekker in een warm magnesium bad gaat voelt hij zich zoveel beter. We merken echt aan hem dat het hem veel verlichting geeft. We zijn echt dankbaar!!

 by Harm Klaassen
Minder last van mijn spieren

Geweldige producten hebben jullie zeg! Ik wielren al jaaaaren en best wel fanatiek maar vaak na weer een weekend fietsen had ik ontzettend veel last van mijn spieren. Tegenwoordig gebruik ik daarom dagelijks de magnesium olie (Sport) en ik merk zo ontzettend veel verschil. Ik zou niet meer zonder kunnen. Ik denk dat iedere sporter erbij gebaat zou zijn!

 by Annie de Groot
Koude voeten

Sinds mijn kindertijd heb ik snel last van koude voeten en wintertenen, heel vervelend als je elke dag en nacht koude voeten hebt. Nu ben ik sinds een paar maanden met magnesiumolie aan het smeren omdat ik last had van stijve spieren. Ik smeer mijn benen en voeten dagelijks in en ben blij verrast dat mijn voeten nu minder koud zijn, zeker nu de vorst periode is aangebroken. Ik ben erg benieuwd wat ik nog meer ga ontdekken.

 by Marga van Oort
overbelaste spieren

Sinds de geboorte van mijn jongste dochter had ik pijn in mijn bilspieren, al wel zeker 2,5 jaar. Na een heleboel consulten bij de fysio en bekken therapeut hoorde ik van jullie magnesium en de werking op spieren. Ik heb de badkristallen en serum meteen besteld en ben gaan smeren. Nu 2 maanden later kan ik oprecht zeggen dat ik er bijna vanaf ben. Wat een verademing!!

 by Heleen van Kroon
Fantastische producten

Ik ben zo blij met jullie, GRATIS advies, het is bijna niet te geloven. Ook de prijzen zijn t.o.v. anderen lager en de service is absoluut perfect. Hoe doen jullie dat?
Maar daar schrijf ik dit stukje niet echt voor, ik wilde jullie laten weten (en heel de wereld) dat jullie Magnesium olie fantastisch helpt bij de ziekte van Parkinson. Mijn vader heeft daar al heel lang last van en toen ik een artikel las dat Parkinson zou helpen ben ik meteen aan de slag gegaan. Ik heb 25 kg. vlokken gekocht en spuitflesjes met magnesiumolie. Elke dag heb ik een voetenbad voor hem gemaakt en daar zit hij gemiddeld 30 minuten in. Verder smeer ik magnesiumolie in zijn nek en op zijn bovenrug. Het heeft even geduurd maar de klachten werden steeds minder. Nu zeker een half jaar later kan hij weer heel veel meer en genieten we samen van zijn oude dag. Ik kan het wel uitschreeuwen van geluk. Wat is dit geweldig! Laat het aan iedereen weten zou ik zo zeggen, jullie kunnen er heel veel mensen mee helpen.
Groetjes Heleen.

 by Linda Griffioen
Groeipijnen

Mijn kinderen hebben beide regelmatig last van groeipijn in hun benen, mijn dochtertje echt tot schreeuwen aan toe in de avonden. Nu kreeg ik een tip van een kennisje om jullie magnesium te gaan gebruiken. Een voetenbad als preventieve aanpak en wanneer ze veel last hebben de olie of serum. Ik moet zeggen....wat een uitkomst!! Na 1x smeren al resultaat, wij zijn super blij.

 by Christophe
Magnesium serum

Ik heb chronische spierpijnen in nek en kaken en heb al verschillende behandelingen bij therapeuten gedaan. Telkens met tijdelijk resultaat. Sinds kort weet ik ook dat ik een magnesiumtekort heb en een vorm van fibromyalgie. Ik gebruik nu een week het serum in nek en schouders borst en rugstreek vnl maar ook in de kaakspieren en ik merk nu al duidelijk enorme verlichting! Het plakt wel nog allemaal na aanbrengen maar dat was ik er dan af. Je voelt het gewoon werken en dat wou ik bekomen! Elke verlichting helpt enorm in mijn geval! Dank u!

 by Marla Bijleveld
Onder de indruk

Na jarenlang zoeken naar een oplossing voor mijn Migraine aanvallen heb ik "het" nu gevonden!! Twee maal per week ga ik in een ligbad met magnesium badkristallen en dagelijks smeer ik de magnesium serum op mijn nek en schoudergebied. Ook ben ik naar een Regenesis-Healing behandelaar gegaan om mijn atlas en draaier te laten behandelen. Wow, deze combinatie is echt geweldig gebleken voor mij. Hartelijk dank dat jullie mij hebben laten kennismaken met Regenesis, zowel de magnesium als de Healing methode.

 by Francois Peters
magnesiumvoetbad

prima ervaringen met het magnesiumvoetbad.
Water is nog steeds zeer helder na 20 minuten.
Is dit vaker te gebruiken of moet het na 1x weggegooid worden?

Hallo Francois, Fijn dat de magnesium je bevalt. Je Kunt een magnesium bad best wel een keer extra gebruiken. Doe er eventueel wat nieuwe magnesium bij.

 by Els van Bokkum
Pseudojicht (Chondrocalcinose) veel minder pijn

Ik heb pseudojicht, een kalkafzetting op de gewrichten. Het valt onder reuma. Alleen medicijnen tegen de pijn gekregen want ze kunnen er niets aan doen. TOTDAT ik jullie magnesium ontdekte en van jullie therapeut hoorde dat het een magnesiumtekort kan zijn. Sinds een maand neem ik nu bijna elke dag een voetbad en de pijn wordt steeds minder. Ik slik zelfs geen pijnstillers meer. Fantastisch, alleen jammer dat geen arts je dit verteld.

 by Maike Slot
Fantastische support eb TOP producten

Zelden zo een goede support meegemaakt bij een webwinkel. Heel vriendelijke mensen met een enorme ervaring op het gebied van magnesium. Ikzelf ben therapeut en heb een auto auto-immuunziekte die nogal zeldzaam is, ze wisten meteen waar ik het over had. Het advies wat ik kreeg was precies wat mijn orthomoleculair arts ook had gezegd. Heel indrukwekkend. Ik ken geen andere website over magnesium waar zo meegedacht wordt. Heb meteen besteld en kreeg het de volgende dag al thuisgestuurd. Binnen een paart weken ben ik me veel beter gaan voelen en daardoor ben ik jullie zeer dankbaar. Ga zo door en speciaal mijn waardering voor Jeannette Noordeloos, de therapeut die mij adviseerde.

Maike

 by Els Bakker
Magnesium Serum

Nadat ik al een tijdje magnesiumolie tot volle tevredenheid had gebruikt, besloot ik magnesium serum te proberen. Dit is mij niet bevallen. Het trekt heel slecht in de huid. Als ik het voor het naar bed gaan in masseer dan is mijn beddengoed helemaal kleverig. Ik heb nu weer olie besteld.

Hallo Els, dat is jammer dat je de serum niet prettig vindt. meer dan 90% van onze klanten gebruiken het tot volle tevredenheid. Wellicht smeer je teveel op (wat vaak het geval is) of je huidtype kan ook minder goed reageren. Mocht je nog vragen hebben neem dan even contact op.

 by Marije de Groot
Last van mijn nekspieren

Ik wil even wat kwijt, al jaren tob ik met slapen. Ik slaap goed in maar word midden in de nacht meerdere malen wakker, daardoor heb ik vaak last van mijn nekspieren. Ik ben gaan zoeken op internet omdat ik na vele jaren fysiotherapie er helemaal klaar mee was. Nu heb ik jullie magnesium serum gevonden en heb er zoveel baat bij! Ik ben helemaal blij, dank jullie wel voor dit geweldige product. Ik raad jullie serum nu bij iedereen aan die soortgelijke klachten heeft.

 by Karel van Nimwegen
Bloeddruk omlaag

Hoge bloeddruk helemaal naar normaal met jullie vloeibare magnesium. Geweldig hoe snel dat werkt. Bloeddruk was 3 weken geleden 100 onderdruk en  175 bovendruk. Drie weken elke dag magnesiumchloride in mijn water gedaan, 8 glazen water per dag met 5 druppels. En mijn bloeddruk is gezakt naar 90 onderdruk en 150 bovendruk. Mijn leeftijd is 70 jaar dus dat is heel erg mooi. Ik ben er heel erg blij mee.

 by Petra van Duin
TOP product bij etalagebenen

Magnesiumvlokken helpen fantastisch bij etalagebenen. Medicijnen hielpen niet, magnesium voetbaden wel. Bedankt

 

 by Koos van Lingen
Magnesium voedingssupplement

Daar heb ik lang op moeten wachten, een natuurlijk voedingssupplement zonder allerlei vulstoffen. Fijn dat jullie dat nu hebben want ik heb een zeer gevoelige huid ontstaan door medicijngebruik en hormoonzalf. Dus is magnesiumolie geen optie. Mijn ervaring na 3 Weken gebruik is zeer positief, Ik doe 5 druppels in een glas water en dat proef je nauwelijks. Om eerlijk te zijn vind ik het zelfs lekkerder. Wel houdt ik elke slok even in mijn mond om het goed te laten opnemen. Het resultaat is direct merkbaar, ik heb meer energie.
Het is een echte aanrader als je magnesiumolie voor op de huid niet kunt gebruiken.
Groetjes, Koos

 by Klaas Koenders
Wat een prachtige website en mooie producten

En compliment aan jullie, alles is gewoon goed. Jullie prijzen, support, therapeuten alles is echt een aanrader.
De magnesium serum is fantastisch, ik heb het nu voor een maand en de resultaten zijn verbluffend. Mijn nekpijn en krampen zijn verdwenen (na een whiplash).
De dokter zei: Niets aan te doen, gewoon rust houden, ja,ja en dat met een bedrijf, nu weet ik wel beter. Dankzij jullie magnesium kan ik gewoon weer werken.
Ga zo door!

 by Moniek van Wingerden
MsM gel fantastisch

Ik heb altijd al een heel gevoelige huid gehad, kan qua verzorgingsproducten nauwelijks iets verdragen dus ik ben heel blij met jullie MSM gel.

Geen allergische reacties meer en een heel zachte en zuivere huid. Ik vindt hem echt fantastisch, een aanrader voor iedereen met een gevoelige huid.

 by Magda Frank
Service

Ik heb een poosje magnesiumolie gebruikt in sprayvorm maar bleek er niet tegen te kunnen , ik heb telefonisch kontakt op genomen en het uitgelegd dat het bij mij niet goed werkt omdat ik er niet tegen kan , over service gesproken ik kon de 3 nog onaangebroken flesjes en het gebruikte flesje terugsturen en het volledige bedrag werd overgemaakt , dat noem ik heel begaan zijn me je klanten hartelijk dank.
Magda

Beste Magda, bij 1 : 10.000 mensen geeft magnesium een lichte irritatie, vaak gaat het over wanneer je het langer gebruikt of het duidt op een magnesiumtekort. In jouw geval heb ik besloten dat je het terug mocht sturen omdat je er echt nite tegen kon. Graag gedaan. Gerdo Schepel therapeut.

 by Miranda Bakker
Anti depressieve werking

Ik las een artikel van Cora Prast in Earth Matters die magnesium gebruikte tegen depressie. Ik dacht laat ik het ook maar eens proberen en ben met Magnesium olie begonnen omdat ik dagen erg somber was. Na 2 maanden begon ik veranderingen te merken, ik werd steeds vrolijker en nu, een half jaar verder ben ik weer de oude vrolijke Miranda.
Hierbij de link voor mensen die meer willen weten over magnesium en depressie.
http://www.earth-matters.nl/5/9822/gezondheid/magnesium-hielp-mij-van-mijn-depressie-en-de-medicijnen-af-te-komen.html

Dank je Miranda, fijn om te horen dat het goed met je gaat.

 by Tanya
TOP service en fijne producten

Ik bestel al meer als een jaar mijn producten bij jullie. Voor het eerst heb ik de klantenservice nodig gehad i.v.m. met mijn laatste bestelling.Het scrubzout wat ik voor de eerste keer bestelde was een harde klomp. Na contact gezocht te hebben direct een nieuwe opgestuurd gekregen, zonder enig gezeur of problemen. Top service.Verder gebruik ik al een jaar met regelmaat het badzout omdat ik last heb van "restless legs". Werkt dit product heerlijk voor. De magnesium zorgt ervoor dat ik 's nachts niet zo lig te trappen in bed. Het is nog niet helemaal over, maar wel een stuk minder.Al met al kan ik iedereen deze producten en deze webshop aanbevelen.

 by Magda

Ik heb alleen maar een goed gevoel bij het kontakt met regenesis-magnesium overgehouden, uiterst vriendelijk en professioneel gesprek gehad van ongeveer 20 minuten en een stuk wijzer geworden. Bedank Magda

 by Mandy Kranendijk
Energiebom

Ik gebruik jullie magnesium nu 3 maanden en van een totaal uitgeput iemand ben ik veranderd in een energiebom. Heerlijk om weer de oude te zijn.
Ik blijf het gebruiken op jullie advies want ik wil nooit meer zo zijn als 3 maanden geleden.
Mandy

 by Bedankt Gerda Voorthuizen
Fibromyalgie en magnesium, SUPER

Jaren last gehad van fibromyalgie. Na gebruik gewone magnesium olie iets verbetering maar zeker niet optimaal. Nu jullie magnesiumolie gebruikt en de pijn vliegt weg, echt ongelooflijk. Bedankt voor jullie fantastische support, dat is echt geweldig. Goede uitleg en heel veel geduld met al mijn vragen. Dank jullie wel. DIT IS ECHT SUPER MAGNESIUM.
Bedankt Gerda Voorthuizen

 

Graag gedaan Gerda :-)

 by Jaap Bakker
Kramp gewoon weg - product werkt snel en is top!

Ik had heel veel last van krampen in de benen en vooral in de kuiten, soms wel 3 x per nacht en dat doet echt pijn!, Mijn fysiotherapeut raadde mij aan Regenesis magnesium te gaan gebruiken. Ik heb het besteld en meteen de volgende dag mijn kuiten ingesmeerd, die nacht geen kramp meer gehad. Na een week helemaal geen enkele kramp meer. Ik spray wel om de dag uit voorzorg een beetje op. Mooi product en fantastische support, ik vertel het iedereen door!

 by Kathy Newman
Just very good

Fast delivery, great packaging, nice documentation and very good product,.

I am impressed.

 by gerlof zuidema
snelle levering

Snelle levering correcte verpakking produkt ziet er voor mij goed uit. moet noch proberen of het bij mij werkt.

 by Patricia van Breakelen
Vermoeidheid, gewoon over, hoe bestaat het

Al 5 jaar ben ik ernstig vermoeid. sorry, was ik vermoeid. Ik ben zelfs 6 weken naar een speciale kliniek geweest voor mijn vermoeidheid. Ik kon niet meer, ik zag het echt niet meer zitten. Mijn vriendin was op een workshop bij Gerdo en Jeannette geweest en had gevraagd wat zij voor mij konden doen. Gerdo wilde eerst veel weten over de situatie en heeft me toen gebeld en me aangeraden eerst maar eens mijn vitamine D te laten prikken. Die was 28, veel en veel te laag. Gerdo heeft toen aangeraden met toestemming van mijn dokter (die vond het eigenlijk niet nodig) een boost vitamine D3 te nemen met daarbij magnesiumchloride voor in bad en voor op te smeren. Het bad heb ik om de dag genomen met 2 kg magnesiumvlokken en ik heb me dagelijks ingesmeerd met magnesiumolie ca. 20 sprays. Al na 2 weken begon de vermoeidheid langzaam te verdwijnen. Ik kon het eigenlijk niet geloven, nu ben ik weer helemaal de oude.
Het is toch niet te geloven, jaren loop je bij een arts en die kan er niets aan doen, wonderlijk en teleurstellend. Ik ben blij dat ik in aanraking ben gekomen met Regenesis magnesium het heeft mijn leven weer terug gegeven. Bedankt Patricia

Hallo Patricia, we zijn erg blij voor je dat je weer helemaal de oude bent. Bedankt dat je deze review hebt geplaatst, Gerdo Schepel

 by Katoo van Drinnelen
Wat een fijne magnesium

Wat een verschil met andere magnesium, jullie magnesium is minder scherp en ook een stuk aangenamer voor de huid. Ik gebruik het dagelijks op mijn huid vanwege eczeem en het helpt fantastisch. En jullie support is gewoon ongelooflijk. Ik heb er meer over gelezen maar heb het nu zelf ondervonden, heel fijn.

 by Cynthia van Castel
Fantastische producten

Wat ben ik blij met jullie producten, ik ben personal sportcoach voor individuele begeleiding van bekende Nederlanders en sporters.  Ik raad jullie magnesiumolie altijd aan en tegenwoordig heb ik ook voorraad om aan de klanten mee te geven. Ze hebben er enorm baat bij en bijna iedereen gebruikt het. Vrijwel geen krampen meer en iedereen voelt zich op een of andere manier fitter. Moest ik jullie toch even melden!Prima support, snelle levering en Super adviezen.Cynthia

 by Jacqueline
Magnesiumolie

Onze buurjongen van vier jaar kon s,nachts niet slapen van de kramp in zijn spieren. Hier krijgt hij van de huisarts zetpillen tegen de pijn voor. We hebben de buurvrouw onze magnesiumchloride gegeven en met haar berekend hoeveel spuitjes dit kindje van 15 kg nodig had en het wel verlaagd. Dit kindje slaapt nu met 2 spuitjes magnesiumchloride zonder pijn en zonder zetpillen in en de hele nacht door. Wanneer de moeder de magnesiumchloride vergeet, wordt hij S nachts wakker van de pijn. Wat een bijzondere ervaring is dit. De moeder kampt haar hele leven met dezelfde pijn en gebruikt het nu ook en voor het eerst van haar leven slaapt ze ook de hele dag door

 by Jannie
Wat een service, ongelooflijk

Wat fantastisch dat er nog bedrijven zijn die ECHTE service geven, Een heel groot compliment voor Regenesis-Magnesium die met 2 therapeuten (en echt hele goeie) alle vragen over magnesium kunnen beantwoorden. Maar niet alleen dat, in mijn geval had ik Jeannette Noordeloos zeker een half uur aan de telefoon en kon ik vertellen  over mijn vermoeidheidssyndroom en dat ik al jaren liep bij de dokter die er niets aan kond doen. Na een gedegen advies ben ik met de magnesium en vitamine D3 begonnen en ongelooflijk maar waar na 2 maanden begon mijn vemoeidheid te verdwijnen. Ik ben nu vrijwel weer de oude. Echt Jeannette dank, dank voor je advies, ik blijf je eeuwig dankbaar! Absoluut 10 sterren waard!

Jannie 

 by Juliette
Super vitamine D3

Had 3 maanden terug een vitamine d waarde van 14. Ben hiervoor pillen gaan slikken, maar deze sloegen niet aan. Toen deze druppels aangeschaft en daarvan ‘s morgens 2 druppels onder mijn tong genomen. Na 3 maanden weer mijn bloed laten testen en die was 71. Ik ben dus zeer tevreden hiermee.

 by Mary
levering magnesium en MSM

Dank voor de snelle levering die doordat ik niet aanwezig was bij het post afhaal adres belande, de postbode had op de niet thuis bericht geschreven jammer dat je er niet was pakket is heel zwaar! Bij afhalen pakken voelde ik met roodkapje de doos liet een spoor van wit poeder achter. Bleek dat de bij bestelde pot MSM klaarblijkelijk klem heeft gezeten en is opengeschoten waardoor de verpakking geheel leeg is. Heb een email met foto gezonden en wacht nu op jullie reactie om een oplossing. De eerste voetenbaden heb ik genomen en voelt goed! Dank zover Mary

Hallo Mary, wat vervelend dat de pot MSM open is gegaan. Post nl is niet altijd even voorzichtig. Uiteraard hebben wij direct een nieuwe pot naar je opgestuurd. Dus die is onderweg.

 by Inge niewenhuysen
Nekkrampen

Ik ben pas geleden overgestapt naar jullie magnesium omdat ik van andere magnesium soorten ernstige uitslag in mijn nek kreeg. Ondanks dat me werd aanbevolen om langzaam op te bouwen bleef de uitslag zo erg dat ik van de dokter moest stoppen.

Mijn orthomoleculair arts raadde me Regenesis magnesium aan vanwege de zuiverheid en gelukkig ging de uitslag weg en mijn nekkrampen ook.

 by Kitty Verhoef
Fantastisch bij eczeem

Bedankt voor het goede advies om bij eczeem magnesiumolie te gaan gebruiken. Ik heb er erg veel baat bij. Nog 1 tip voor andere gebruikers begin meet een verdunde magnesiumolie en bouw het langzaam op want anders kan het wel heftig zijn i.v.m. de prikkeling. En bedankt voor de zeer snelle levering het zag er allemaal zeer verzorgd uit, ook de documentatie en gebruiksaanwijzing zijn zeer verzorgd gedrukt en duidelijk.

Bedankt Kitty dat je deze tip hebt doorgegeven.

 by Piet Verhoef
magnesium voetenbad ervaring

Ik heb 10 jaar last van etalagebenen gehad en werd daar helemaal gek van. Op advies van mijn therapeut ben ik Regenesis magnesium badkristallen voor voetbaden gaan gebruiken en tot mijn grote blijdschap hielp dat direct, ik zou iedereen met etalagebenen aanraden 2 x per week een magnesiumbad te gaan gebruiken, het helpt fantastisch.

 by Carine de jong
Migraine weg, bedankt

Hallo, ik gebruik jullie magnesium voor mijn hoofdpijn, goed spul zeg. Binnen 2 weken was er er al voor het grootste deel van verlost.
Nu helemaal na 6 weken gebruik. Dank ook voor de zeer professionele support. Velen kunnen daar echt niet aan tippen.

 by Hennie Kool
Te gek, heel erg bedankt

Geloof me, na 20 jaar eindelijk een product en manier gevonden wat werkelijk helpt. Niemand kon me tot nu toe helpen, mijn arts niet, mijn therapeut niet en zelfs op het internet kon ik niet niet vinden.Ik heb een heel vervelende chronische ziekte, welke doet er niet toe, ik wil dat liever niet kwijt want stel je voor dat mensen mij er in herkennen. Mensen hebben altijd zoveel oordelen of de natuurgeneeskunde.
Iemand vertelde mij Regenesis magnesium te bellen en een van hun therapeuten te vragen wat ik het beste kon doen. De therapeut gaf me tips hoe ik mijn ziekte kon proberen te behandelen met magnesium en vooral hoe. Ik was verbaasd over de enorme kennis van die man. Nu 6 maanden later ben ik zeker 30% vooruit gegaan en elke dag merk ik verbetering. De therapeut heb ik nog een aantal keer mogen bellen, ik ben hem zo dankbaar. Bedankt Regenesis/magnesium, jullie zijn de beste webshop die er is. Te gek.

Dank je wel Hennie, we hebben je graag geholpen.

 by Christien Vermeulen
Fibromyalgie

Ik wil jullie bedanken voor de goede adviezen, mijn dokter bleef maar pillen voorschrijven voor mijn fibromyalgie, na 10 jaar ben ik er mee opgehouden. Na een lange zoektocht kwam ik op jullie site en heb om raad gevraagd bij een van jullie therapeuten. Ik heb haar advies opgevolgd terwijl ik er eigenlijk niet veel heil in zag. Maar na 3 weken begon de pijn te verminderden en ik ben nu 3 maanden later vrijwel van mijn pijn en moeheid af. Ik reageer nooit op een forum of reacties, maar in dit geval maak ik een uitzondering, DANK JULLIE WEL.
Christien Vermeulen

 by Carolien van Gasteren
Angststoornissen

Ik las een week geleden een stukje van iemand over angststoornissen en dat magnesium goed helpt, maar ik kan het niet meer vinden.
Hoe kan ik daar aan komen?

Hallo Carolien,Angststoornissen en een magnesiumtekortangststoornissen zijn ook een voorbeeld van de symptomen van magnesiumtekort die hun uitwerking op het centrale zenuwstelsel hebben. Aangezien magnesium hartkloppingen tegengaat en spieren en bloedvaten ontspant, kan het ook een angstremmende werking hebben. Bij stress, pijn, angst en depressie hebben mensen vaak meer magnesium nodig kijk op http://www.soe.nl/Home/Informatie/Kennisbank/Magnesium/3WEBSITE UPDATEwe hadden dit weekend een website update waardoor per abuis een maand reacties zijn verdwenen. we proberen ze te herstellen. Dus vandaar dat je het artikel op dit moment niet kan terugvinden.

 by Miranda Knol
Gefeliciteerd

Hallo Gerdo en Jeannette, gefeliciteerd met jullie 2 jarig bestaan van de website ( en natuurlijk met 15 jaar jullie praktijk) en wat een fantastische actie voor de magnesiumolie 1+1 gratis. Ik heb er meteen een heleboel besteld om kennissen en vrienden er ook van te laten genieten. Het werkt fantastisch en bijzonder genoeg werkt het positief voor iedereen.

Groetjes, Miranda.

 by Madelief
Schimmel op voeten weg

Dank voor jullie advies om magnesiumolie te gebruiken bij voetschimmel. Toen het op mijn voeten begon te jeuken (al wat rode vlekken te zien) ben ik meteen begonnen met magnesiumolie erop te spuiten. Het prikte verschrikkelijk, dus heb ik het eerst  met water verdund.
Eigenlijk voelde ik meteen dat de jeuk langzaam verdween en na 3 dagen waren de rode vlekken weg en ging het al een stuk beter. Een week nadat ik met de magnesiumolie begon was de schimmel weg. Zo snel is dat nog nooit gegaan, ook niet met schimmelcrème van de dokter. In een woord super.

 by Carla de Bont
Wat een geweldige magnesium vlokken en wat helpen ze goed

Ik koop bij jullie al vanaf het begin en heb steeds wat willen schrijven maar het kwam er niet van, daarom nu dit berichtje.
Jaren had ik fibromyalgie, ik heb vele therapieën geprobeerd en ook vele magnesium pillen en magnesium zouten maar geen van alle hielpen echt.
Sinds ik jullie magnesium gebruik is het echt veranderd, mijn pijn is weg en ik voel me weer zoveel beter. Ook dankzij jullie deskundig advies heb ik veel kunnen veranderen in mijn leefstijl en voel ik me weer een ander mens.
Ik heb jullie Regenesis magnesium aangeraden aan mijn orthomoleculair arts en die is nu ook razend enthousiast.
Dit wilde ik even aan jullie schrijven, bedankt!

 by eva verhoeven
superservice en goed product!

Na mijn review over het kapotte pompje kreeg ik vandaag met de post zo ongevraagd een nieuw pompje gestuurd! Dank, wat een service! En de magnesiumgel is heel erg fijn, ik slaap er heerlijk op!

 by Klaas Verhoven
Goede en uitgebreide documentatie

Via Manon hoorde ik over jullie.
Maandag besteld en dinsdag in huis. Supersnel en de producten zien er mooi uit.
Goed dat jullie laten weten wie het verpakt heeft, dat maakt het persoonlijker.
Mooi gedrukte en uitgebreide informatie voor gebruik. De folder over Regenesis therapie heb ik met belangstelling gelezen.
Nu ga ik het gebruiken, ben benieuwd, ik laat het jullie weten.

 by Klass Donkers
Magnesium badkristallen 25 kg zak, fantastisch en veel goedkoper

Echt niet te geloven, 25 kg voor 115,- Euro en wat een fantastisch spul is dat. Duidelijk een verschil met gewone magnesium van Zechstein, veel zachter en ik heb het gevoel alsof mijn hoofd veel lichter is geworden en dat na 2 baden al. Altijd maar migraine en het lijkt alsof het als sneeuw voor de zon is verdwenen. Jullie weten niet hoe blij jullie mij gemaakt hebben, bedankt Ik geef het aan iedereen door! Klaas

Wat mooi Klaas, dank je wel, we doen ons best om de beste magnesium te leveren die er is voor een redelijke prijs.

 by Stephanie van Nuenen
Magnesium serum

Vol lof over dit product!

Weg met de rusteloze benen!!!!!! Ongelooflijk...

Gisterenavond uitgeprobeerd om eens niet te smeren (na 2 dagen) en jawel hoor: kon niet slapen erdoor!Tevens heeft het ook geholpen tegen kiespijn...de gevoeligheid wat betreft warm/koud voedsel/drinken is volledig weg. Ook al wordt de kies getrokken; de pijn is volledig weg.Compliment ook voor de feedback en kennis,

100% tevreden!

 by eva verhoeven
magnesiumgel

de review met 1 ster was eigenlijk voor de kwaliteit van het pompje.. de gel zelf voelt super en plakt zoveel minder dan de olie!

 by eva verhoeven
magnesiumgel

Net jullie magnesiumgel en olie ontvangen, snelle levering, goeie info erbij. De gel voelt heel fijn, maar... na twee keer pompen is het pompje al stuk!! Kan het niet meer op 'open zetten, het blijft gewoon ronddraaien. Dat is balen want hoe doseer ik het nu??

Hallo Eva, volgende keer gewoon een mailtje sturen en je krijgt een nieuw pompje.We sturen het morgen op!

 by Kyra van Diessen
Pijn in mijn voeten weg!!!!! echt weg!!!!

Eerst een groot compliment voor jullie kennis en support op het gebied van Magnesium. Er is niemand die aan jullie kan tippen, geen verkoopraatjes maar echte adviezen, ga zo door.
Ik kreeg een gevoel in mijn voeten alsof ik op glas liep, de dokter zei dat het een beginnende vorm van neuropathie kon zijn en daar is niets aan te doen. 2 maanden geleden ben ik gaan Googelen en kwam jullie tegen. Natuurlijk gebeld en kreeg het advies viatmine D3, Vitamine B1 en magnesium te gebruiken.We zijn nu 2 maanden verder en het gevoel van op glas lopen is helemaal weg, fantastisch toch anders had ik er nog mee gezeten. BEDANKT

 by kees van den Hoek
magnesium badzout

Snelle en prima levering, erg goed dat er uitgebreide informatie bij wordt gedaan !

Page 1 of 3:
«
 
 
1
2
3
 
»
 
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3525 reviews.