Wederverkoop Himalaya magnesium

Wederverkoop Himalaya magnesium

Magnesium & Minerals

Kantoor en distributie:
Apolloweg 282, 8239 DB – Lelystad – Nederland
Telefoon + 31 (0)30 77 400 88
Bereikbaar van  09:00 – 17:00 uur
E-mail: info@regenesis-magnesium.nl

KvK 87734397
BTW-nr.: NL864388901B01

Magnesium & Minerals

Ré-genesis magnesium voor de eindgebruiker.

Ré-genesis magnesium wordt niet aan resellers of wederverkopers verkocht. Resellers en wederverkopers kunnen uitsluitend ons exclusieve merk Himalaya magnesium verkopen.

Wederverkoop Himalaya magnesium: ons exclusieve merk voor wederverkopers.

Je bent professional en je wilt zeer zuivere en ecologisch gewonnen magnesium van TOP kwaliteit  verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij vinden het geweldig je als wederverkoper van Himalaya magnesium te mogen verwelkomen. Je zult er geen spijt van hebben. 

himalaya magnesium eco life

Himalaya magnesium is in 2017 als enige magnesiumchloride ter wereld Ecocert COSMOS Natural gecertificeerd. Sinds die tijd hanteren wij alle kwaliteits protocollen van EcoCert. Dat is een absolute garantie voor kwaliteit. In 2019 zijn wij overgestapt op ons eigen keurmerk Ecolife Nature friendly vanwege de toename van export naar het buitenland wat niet door EcoCert wordt ondersteund.

Voor de professional hanteren we scherpe inkoopprijzen en leveren wij een uitmuntende persoonlijke support en een zeer goede service. Wij leveren ALTIJD uit voorraad en wanneer voor 16:30 uur besteld, wordt er de volgende dag geleverd.

Wil je meer weten over onze verkoopvoorwaarden neem dan contact met ons op.
Je kunt telefonisch contact opnemen met Magnesium & Minerals + 31 (0)30 77 400 88

Wij laten al onze grondstoffen ALTIJD door een onafhankelijk laboratorium (Nedlab of Masterlab) controleren. Dit is een EXTRA waarborg voor kwaliteit. Wij kunnen garanderen dat onze magnesium van de hoogste kwaliteit en zeer zuiver is.
Een analyse wordt op aanvraag verstrekt.

Aanmelden voor wederverkoop Himalaya magnesium.

 • Als je wederverkoper wilt worden meld je dan aan via de button ik wil mij aanmelden. Je komt dan op de website van Magnesium en Minerals.
 • Zodra je aanvraag is goedgekeurd krijg je van ons een e-mail met de bevestiging en je inloggegevens. Dan is het een kwestie van inloggen en kan je je bestelling plaatsen op www.magnesium-minerals.nl, zo gemakkelijk is het.

  Je orderhistorie en je facturen kan je altijd terugvinden in je account pagina.
 • Wie is Magnesium & Minerals

  Magnesium en Minerals is in 2014 opgericht door twee natuurgeneeskundig therapeuten. Gerdo Schepel en Jeannette Noordeloos. Zij staan voor 100% achter hun product en de manier waarop het gewonnen en geproduceerd wordt. Zij zullen nooit, echt nooit concessies doen aan kwaliteit , zuiverheid en milieu.

  Experts in zuivere magnesiumchloride.

  Ré-genesis magnesium.
  Hiervoor gebruiken we een Topical kwaliteit magnesiumchloride uit Tibet welke bij uitstek geschikt is voor transdermale (via de huid) toepassingen. Dit product is niet voor wederverkopers beschikbaar.

  Magnesium & Minerals wederverkoop en Bulk

  Himalaya magnesium voor wederverkopers.
  Dit is de hoogste kwaliteit magnesium die beschikbaar is. Het is net als Ré-genesis magnesium een 100% natuurlijk product uit Tibet maar is extreem zuiver, heeft een laag natrium gehalte en is van Food kwaliteit. Het heeft een zeer hoge Biologische beschikbaarheid.
  Het is weliswaar wat duurder maar voor de bewuste consument de beste keuze.
  Steeds meer mensen kiezen voor producten waarvan je kunt zeggen;
  Alleen wat je kunt eten moet je op je huid smeren.
  De producten zijn via www.himalayamagnesium of via resellers te kopen.

  Gezien de hoge kwaliteit van Himalaya magnesium wordt er op onze website www.himalayamagnesium.nl geen korting aan de consument verleend.

  Private Label en on demand levering

  Wij leveren een service die uniek is in Nederland.

  Al vanaf kleine aantallen leveren wij magnesium producten onder eigen naam of merk.

  Vanaf 100 stuks leveren wij met producten met je eigen etiket. (Je dient wel een JPEG bestand aan te leveren)

  Wil je 500-1000-5000 of 10.000 stuks per product, ook dat is mogelijk, vraag naar de mogelijkheden.

  Himalaya magnesium, een exclusief product met BIO eigenschappen.

  Himalaya magnesium is niet zomaar een merk ergens uit Tibet, het is een TOP product wat voldoet aan de hoogste eisen. 
  We kunnen het niet Biologisch noemen omdat het geen organisch product is. Organische producten worden geassocieerd met levende organismen en dat zijn magnesiumzouten niet. 
  Toch kunnen we stellen dat Himalaya magnesium als we kijken naar zuiverheid en ecologische winning gelijk staat aan een Biologisch product.

  Door de unieke winning en de 100% natuurlijke samenstelling heeft Himalaya magnesium in 2017 als enige magnesiumchloride ter wereld het onafhankelijk keurmerk EcoCertCOSMOS Gekregen.
  Dit keurmerk staat garant voor de kwaliteit vanaf de bron tot aan de levering is het flesje. Alle facetten worden daarin meegenomen zoals: is de winning ecologisch verantwoord? Is het een 100% natuurlijk product zonder chemische verwerking en of raffinage? Zijn de ruwe materialen vrij van belastende stoffen en/of zware metalen? Voldoet de hygiëne en het water aan de hoogste Europese normen? Zijn de sociale en werkomstandigheden ruim voldoende?

  De ontdekking van Himalaya magnesium
  Na een reis in Nepal, Tibet e.a. landen rond het Himalaya gebergte ontdekten wij een aantal bronnen waar de lokale mensen magnesium uit haalden. Zij noemen dat levenswater en dit water borrelt spontaan uit de bodem en vormt relatief kleine bronnen met een zeer hoge concentratie zeer zuiver magnesiumzout.
  Na wat verder vragen kwamen we bij een klein supermodern fabriekje onder leiding van een  Amerikaan (dat verwacht je daar echt niet). Hij laat het ruwe pure magnesiumzout verzamelen, drogen en verdampen en maakt er daarna vloeibare 31% en 47 % vaste magnesium van. Hij verwerkt (veel handmatig) alleen een zeer hoge kwaliteit magnesium.

  Een vrij simpel proces maar je moet er wel de zuivere basis producten voor hebben. Tot onze grote verbazing is het niet nodig de ruwe magnesium te zuiveren, dat is al op een natuurlijke wijze door het poreuze gesteente gedaan, het wordt alleen gefilterd om fijn zand e.d. te verwijderen. Het fabriekje levert in principe alleen food grade magnesium voor de regio (haccp – USDA Food Safety and Inspection Service) en is GMP en ISO gecertificeerd.
  Je kunt absoluut spreken van een 100% natuurlijk product, zeer puur en zuiver en op ecologische wijze gewonnen, verwerkt en vervoerd naar Nederland. De productie is nog niet hoog omdat er maar 6 maanden magnesium gewonnen kan worden. De bronnen liggen op ca. 4 kilometer hoogte en het is er in de herfst tot het voorjaar niet te werken.

  Wij hebben uiteraard monsters naar Nederland meegenomen en laten testen door het laboratorium Nedlab en ook zij zijn onder de indruk geraakt van de hoge zuiverheid van het product en het extreem lage gehalte aan belastende stoffen of zware metalen. De meeste waarden liggen rond 0,1 ppm tot maximaal 1 ppm (parts per million).
  Dit zijn waarden die vér onder de eisen liggen die de overheid aan voedingssupplementen stelt (HACCP), en dus zeker aan de norm voor EU cosmetische richtlijnen (directive 76/768/EEC) voldoen.

  The purest Magnesium in the World.
  Dat horen wij wel meer en wie gelijk heeft laten we maar in het midden. Maar een feit is dat het gebied aan de noordkant van het Himalaya gebergte (Tibet)  is het minst vervuilde gebied ter wereld met de laagste bevolkingsdichtheid ter wereld (1,2 mensen per vierkante kilometer). De lucht is puur, het water is puur , je kunt gewoon uit de bronnen drinken en de bodem is niet vervuild. Wat zijn nog betere omstandigheden voor de meest zuivere magnesium ter wereld?  In tegenstelling tot Himalaya zout betreft het hier geen massa industrie.

  Eco friendly and environmental friendly.
  Himalaya magnesium houdt rekening met het milieu, er treden zoals bij de winning van magnesium in Nederland geen grondverzakkingen op. Er wordt geen kanaalwater voor de winning gebruikt, de grond is niet vervuild, het grondwater is niet aangetast en er hoeft niet gezuiverd te worden,
  Het fabriekje heeft voor de verwerking hypermoderne apparatuur en er wordt zeer schoon gewerkt, en dat moet ook wel want veel van de magnesium wordt verkocht aan de lokale voedingsindustrie.

  Echte geborgde kwaliteit en onafhankelijke analyses.
  In Tibet worden voor en na de winning de ruwe magnesiumzouten door een onafhankelijk laboratorium getest.
  Iedere Batch wordt in Nederland onder strenge voorwaarden door het onafhankelijk laboratorium Nedlab op puurheid, zuiverheid en belastende stoffen gecontroleerd. De Himalaya magnesium producten zijn 100% natuurlijk en dierproefvrij. Bij de keuze van de verpakkingsmaterialen van onze partners en toeleveranciers eisen we de hoogste kwaliteit. De verpakkingen voor de producten zijn dan ook altijd van food kwaliteit en BPA vrij.

  Item toegevoegd aan winkelwagen.
  0 items - 0,00
  De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.3/10 gebaseerd op 3525 reviews.