Login je account

Je hebt nu 2 mogelijkheden om veilig in te loggen.
1. Log in met je gebruikersnaam of email adres en je wachtwoord. Wachtwoord vergeten of het lukt niet? gebruik dan optie 2.

2. Log hieronder in met je email adres. Vul onder Magic Link je email adres in en klik op SEND ME THE LINK.
Je ontvangt direct een link in je e-mailbox waar je mee kunt inloggen.
Geen email ontvangen? 
Check dan je SPAMBOX.

De email link is 30 minuten geldig.
Let op: login via hetzelfde apparaat waarmee je de Magic Link hebt aangevraagd.

1. Standaard login

Inloggen

Registreren

Er wordt een wachtwoord verzonden naar je e-mailadres.

Uw persoonlijke gegevens worden gebruikt om uw bestelling te verwerken, uw ervaring op deze website te ondersteunen en voor andere doeleinden die worden beschreven in ons privacybeleid.

2. Login zonder wachtwoord

Voor je eigen veiligheid is onze website sterk beveiligd tegen aanvallen van buitenaf.

Zoals je wellicht in de krant of op internet gelezen hebt worden er regelmatig miljoenen accounts gehackt van vele websites en zelfs van Facebook. Je gegevens liggen dan op straat en dit kan heel vervelende gevolgen hebben. Daarom gebruiken wij een systeem wat vraagt om een sterk wachtwoord zodat hackers geen toegang kunnen krijgen tot jouw account of andere accounts.

We begrijpen dat dat soms lastig is maar het is echt noodzakelijk om jou en onszelf te beschermen. Om het je gemakkelijk te maken wordt er automatisch een sterk wachtwoord gegenereerd. Deze staat in de bevestigings e-mail die je van ons ontvangt als je je registreert. Je kunt dit wachtwoord wijzigen in je account.

Tip! Om het wachtwoord te onthouden zijn er GRATIS wachtwoordmanagers die je wachtwoord opslaan en invullen wanneer je op onze website wilt inloggen. Een hele goede en gratis wachtwoordmanager is Lastpass. Deze kun je downloaden op https://www.lastpass.com/nl