Zomerdeal: Tot 35% KORTING op ruim 100 producten!

Magnesium nieuwsbrieven 2014

[av_heading tag=’h3′ padding=’10’ heading=’Magnesium nieuwsbrieven 2014′ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_toggle_container initial=’0′ mode=’accordion’ sort=”]
[av_toggle title=’Nieuwsbrief Mei 2014 – Wetenschappelijk bewijs dat magnesium echt helpt.’ tags=”]

Het enige mineraal ter wereld met het grootste aantal gezondheidsclaims welke wetenschappelijk zijn onderzocht en goedgekeurd.

De positieve werking van Magnesium op ons lichaam is zó indrukwekkend en overtuigend dat de FDA (Federal Drug Administration) en de EFSA (European Food Safety Authority) een groot aantal gezondheidsclaims hebben goedgekeurd. Nu nog de artsen en doktoren overhalen om in plaats van medicijnen natuurlijke mineralen zoals magnesium- chloride voor te schrijven.

Een goed magnesiumgehalte zou veel mensen op een goedkope manier een stuk gezonder houden. Het zou mensen bekrachtigen en onafhankelijker maken, om nog maar te zwijgen over al het lijden dat door het aanvullen van magnesium zou kunnen worden voorkomen.

.

1. Magnesium bijdraagt aan de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
*Vermoeidheid (of moeheid) is een staat van lichaam en geest waarbij een persoon zich verminderd in
staat voelt activiteiten te ondernemen en zich slaperig voelt. Vermoeidheid is over het algemeen een
gevolg van een zware lichamelijke of geestelijke inspanning of een lange periode zonder slaap.
Vermoeidheid kan echter ook een symptoom zijn van een lichamelijke of geestelijke aandoening, zoals
hartzwakte, diabetes, schildklierziekte, hersenletsel (bijvoorbeeld een beroerte), of klinische depressie.
Als er sprake is van snelle vermoeibaarheid in combinatie met andere klachten, zoals malaise, spierzwakte en duizeligheid, kan dit duiden op het chronische vermoeidheidssyndroom.
2. Magnesium bijdraagt aan een normaal energieleverend metabolisme.
*Metabolisme is het vastleggen van zonne-energie of chemische energie door de aanmaak van reservestoffen, het vrijmaken van energie uit o.a. opgenomen stoffen en reservestoffen, het gebruik van bouwstoffen en energie als bron voor alle biologische processen.
3. Magnesium bijdraagt aan de instandhouding van normale tanden en botten.
* Normale tanden en botten zijn sterk en taai, magnesium houdt deze situatie in stand en voorkomt breuk.
4. Magnesium bijdraagt aan een elektrolytenbalans.
*Elektrolyten worden standaard opgenomen uit de voeding en hun concentraties worden nauw gereguleerd door hormonen. Bij ernstige verschuivingen in de elektrolytenbalans kunnen hartklachten of neurologische symptomen optreden.
5.Magnesium bijdraagt aan een normale werking van het zenuwstelsel.
*De hersenen, het ruggenmerg en de zenuwen in de rest van het lichaam vormen samen het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel zorgt voor verbindingen tussen de verschillende hersengebieden onderling, en tussen de hersenen en de rest van het lichaam. Het zenuwstelsel speelt een coördinerende rol bij alle handelingen zoals het aansturen van de spieren, het verwerken van zintuigelijke prikkels en de emotionele en verstandelijke processen. Het wordt onderverdeeld in het centrale zenuwstelsel, het perifere zenuwstelsel en het autonome zenuwstelsel.
6. Magnesium bijdraagt aan een normale eiwitsynthese.
*Eiwitsynthese is de productie van eiwitten op basis van de genetische informatie in de cel. Veel eiwitten katalyseren chemische reacties. Zulke eiwitten worden enzymen genoemd. Enzymen zijn verantwoordelijk voor de stofwisseling, waarbij voedingsstoffen kunnen worden omgezet in bouwstoffen en energie.
7. Magnesium bijdraagt aan een normale werking van de spieren.
*Spieren zijn onmisbaar voor het menselijk lichaam. Je hebt spieren nodig bij alles wat je doet. De belangrijkste is de hartspier, wanneer deze niet normaal functioneert kunnen er problemen ontstaan. In het lichaam zijn meer dan zeshonderd soorten spieren te vinden. Elke spier heeft een eigen unieke functie. De grootste spier de Musculus gluteus maximus trekt het been krachtig naar achteren om te wandelen, te rennen en de trap op te lopen. Andere spieren zijn bijvoorbeeld betrokken bij de spijsvertering, en andere bij de ademhaling. Een normale werking van de spieren is dus extreem belangrijk.
8. Magnesium bijdraagt aan een normale psychologische functie.

*Zoals het denken, de concentratie, het gevoelsleven, de motivatie, de agressieregulatie, de
waarneming en het leren.
9. Magnesium speelt een rol in het celdelingsproces.
*Voortdurend maakt ons lichaam nieuwe cellen. Op die manier kan het lichaam groeien en beschadigde en verouderde cellen vervangen. Nieuwe cellen ontstaan door celdeling. Bij celdeling ontstaan uit 1 cel 2 nieuwe cellen, uit deze 2 cellen ontstaan er 4, dan 8, enzovoort. Gewoonlijk regelt het lichaam de celdeling goed. Elke cel bevat informatie die bepaalt wanneer de cel moet gaan delen en wanneer zij daarmee weer moet stoppen. Soms kan er iets misgaan door allerlei schadelijke invloeden: bijvoorbeeld door roken of overmatig zonlicht. Meestal zorgen reparatiegenen voor herstel van de schade. Soms faalt dat beschermingssysteem. Dan gaan genen die de deling, groei en ontwikkeling van een cel regelen fouten vertonen. Treden verschillende van dat soort fouten op in dezelfde cel, dan kunnen deze zich ongecontroleerd gaan delen
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Nieuwsbrief augustus 2014, BIO-Energetische magnesium’ tags=”]
Nieuwsbrief Augustus 2014,

Beste lezer,

zoals velen van jullie weten zijn wij begonnen in april van dit jaar met de levering van Zechstein magnesium welke wij betrekken van Zechstein Minerals die magnesium leveren met het  “ZechsteinInside” protocol. Zechstein Minerals is het verkoopkantoor voor Zechstein magnesium van Nedmag.
Nedmag is een producent van technische magnesiumchloride die onder meer gebruikt wordt o.a. in de vuurvaste stenen industrie, de betonindustrie, de stofbestrijding en gladheidsindustrie , Nedmag is een van de grootste producenten van magnesiumchloride ter wereld.
Een aantal enthousiastelingen waaronder Bert Hooiveld zijn begonnen deze magnesium te gebruiken voor topische doeleinden (voor op de huid). Hier wordt dezelfde magnesium voor gebruikt als de technische magnesium alleen wordt het via een Batch proces beter en strenger gecontroleerd op zuiverheid en vervuiling, het zgn Batch protocol.
Wij kunnen gerust aannemen dat Nedmag weet wat ze doet en dat deze magnesium zeer zuiver en vrij van belastende stoffen is. Dit hebben wij uiteraard ook gecontroleerd via monsters die we bij Masterlab, een onafhankelijk laboratorium, hebben laten testen.
Wij zien echter ook de beperkingen van deze magnesiumchloride omdat ze volgens Gerdo Schepel bij het omhooghalen uit de Zechstein oerzee de magnesium nog nauwelijks energetische waarde heeft.
Magnesium hoort namelijk een energie producent te zijn voor onze cellen en dat kon Gerdo Schepel bij deze magnesiumchloride niet echt meten.

Gerdo Schepel had al jaren geleden een methode ontdekt om magnesiumchloride energetisch op te waarderen en gebruikt deze nu om de Zechstein magnesium een hogere energie waarde te geven. Dit noemen wij BIO energetische magnesium, het is een product wat specifiek voor de mens ontwikkeld is en werkt volgens de vele reacties die we hebben gekregen krachtiger en effectiever.

Wij hopen hiermee duidelijkheid te hebben gegeven wat BIO-Energetische magnesium is en waarom we het ontwikkeld hebben.
[/av_toggle]
[av_toggle title=’Nieuwsbrief januari 2015, Zechstein Ancient Magnesium’ tags=”]
Nieuwsbrief juni 2015

(per abuis hadden wij een klad versie op deze pagina gezet, dit is de originele versie)

Beste lezer,

tot nu toe hebben wij 100% Zechstein Inside magnesium geleverd omdat wij in de veronderstelling waren dat dit magnesium is wat helder uit de bron komt.
Wij hechten namelijk grote waarde aan een zuiver en puur product wat niet bewerkt hoeft te worden.

In onze nieuwsbrief van Augustus 2014 schreven wij:
Wij kunnen gerust aannemen dat Nedmag weet wat ze doet en dat deze magnesium zeer zuiver en vrij van belastende stoffen is. Dit hebben wij uiteraard ook gecontroleerd via monsters, die we bij Masterlab, een onafhankelijk laboratorium, hebben laten testen.
Wij zien echter ook de beperkingen van deze magnesiumchloride omdat ze volgens Gerdo Schepel bij het omhooghalen uit de Zechstein oerzee de magnesium nog nauwelijks energetische waarde heeft.
Magnesium hoort namelijk een energie producent te zijn voor onze cellen en dat kon Gerdo Schepel bij deze magnesiumchloride niet goed meten.

Door het specifieke productieproces heeft deze magnesium volgens ons een lagere energetische waarde.

Zechstein magnesium wordt in tegenstelling van wat de meeste mensen denken, niet als een helder en schoon product gewonnen. Het wordt als rood/bruin troebel magnesium (met veel ijzer) opgepompt. Door mechanische en elektromagnetische filtering ontstaat weliswaar een hoogwaardig en zuiver product maar door de Elektromagnetische straling (er staan grote magneten rond de zuigbuis om het ijzer te verwijderen) heeft dit volgens Gerdo Schepel een nadelig effect op de energetische kwaliteit van magnesium. Het product slaat als het ware een beetje dood.

Om de energetische eigenschappen weer in balans te brengen mengen wij 100% natuurlijke en zuivere Himalaya magnesium met originele Zechstein magnesium. Daardoor ontstaat weer een “levend” magnesium tegen een betaalbare prijs. De door ons geïmporteerde hoogwaardige en zeer kostbare Himalaya magnesium wordt gewonnen op 4 km. hoogte in het Himalaya gebergte. Deze zogenaamde Well magnesium (bronmagnesium) ontstaat op 5 km. diepte en sijpelt langzaam door poreus gesteente naar boven waardoor het op volkomen natuurlijke wijze gezuiverd en gefilterd wordt. Deze door de natuur gezuiverde magnesium heeft een enorm hoge energetische waarde en wordt door de lokale bevolking ook wel “het levenselixer genoemd”. De bevolking in deze streken wordt dan ook gemakkelijke meer dan 100 jaar gezond oud.

Wij hopen dat u onze initiatieven om de beste magnesium ter wereld te produceren waardeert.

Wij zullen binnenkort beginnen met de productie en nodigen u uit om tegen 50% korting deze magnesium uit te proberen. U zult verrast zijn.

U hoort binnenkort van ons.

Vriendelijke groet,

Gerdo Schepel
[/av_toggle]
[/av_toggle_container]

De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3245 reviews.