Magnesiumolie bij rugklachten (reactie)

Magnesiumolie bij rugklachten

Magnesiumolie bij rugklachten helpt echt.

Magnesiumolie bij rugklachten, dit is mijn verhaal. Soms heb je van die gelukkige momenten. Na jarenlange ellende eindelijk van mijn rugklachten af.
In mei van dit jaar kwam ik een oud-collega tegen die me vertelde dat ze hele goede ervaringen had met Re-genesis magnesium. Zij had daarvoor Zechstein magnesium gebruikt maar sinds de milieuramp bij de Zechstein mijn was ze overgestapt op Re-genesis magnesium uit Tibet. Dat was geen verkeerde beslissing want ze had meteen een ongelooflijk resultaat.


Hoe de magnesiumolie bij rugklachten heeft geholpen.

Omdat ik geen idee had hoe magnesiumolie werkt en wat te doen bij rugklachten heb ik de supportlijn gebeld van Re-genesis magnesium. Daar werd ik ongelooflijk goed geïnformeerd wat te doen. Het gebruik van magnesiumolie bij rugklachten is wat apart omdat je, wanneer je er echt af wilt, een handdoekje moet gebruiken. Je legt het gedrenkt in magnesiumolie op de zere plek en doet er een band om. Ik heb rekverband gebruikt wat je met zo'n klemmetje vastzet.

Dit heb ik elke avond voor het slapen omgedaan en tot mijn verwondering werd de pijn al na een paar dagen minder. Twee weken later was de pijn vrijwel helemaal weg. Twee maanden later was ik pijnvrij en nog steeds.
Het blijft daarentegen verwonderlijk dat magnesiumolie bij rugklachten kan helpen. Wonderbaarlijk toch? Veel meer mensen zouden dit moeten weten want er zijn zoveel mensen met lage rugklachten. Vaak ga je eerst naar de fysiotherapeut, of naar een kraker, dat heb ik ook gedaan maar dat hielp echt niet. Om eerlijk te zijn werd het alleen maar erger.  

Nou dit was mijn verhaal over magnesiumolie bij rugklachten. Ik hoop dat iedereen die dit leest er wat aan heeft.

Zeker wil ik de therapeuten van Re-genesis nog extra bedanken. Ik heb ze drie keer gebeld voor advies en heb ruimschoots de tijd gekregen vragen te stellen. Dank jullie wel.

Vriendelijke groet, José

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag t/m donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar tussen  13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

magnesiumolie bij rugklachten