Magnesiumolie bij rugklachten (reactie)

Magnesiumolie bij rugklachten heeft mij echt geholpen

Dit is mijn verhaal. Soms heb je van die gelukkige momenten. Na jarenlange ellende eindelijk van mijn rugklachten af.
In mei van dit jaar kwam ik een oud-collega tegen die me vertelde dat ze hele goede ervaringen had met Regenesis magnesium. Zij had daarvoor Zechstein magnesium gebruikt maar sinds de milieuramp bij de Zechstein mijn was ze overgestapt op Re-genesis magnesium uit Tibet. Dat was geen verkeerde beslissing want ze had meteen een ongelooflijk resultaat. 

Aanbevolen magnesiumolie bij rugklachten

Tips en advies magnesiumolie

Hoe de magnesiumolie bij rugklachten mij heeft geholpen

Omdat ik geen idee had hoe magnesiumolie werkt en wat te doen bij rugklachten heb ik de supportlijn gebeld van Re-genesis magnesium. Daar werd ik ongelooflijk goed geïnformeerd wat te doen. Het gebruik van magnesiumolie bij rugklachten is wat apart omdat je, wanneer je er echt af wilt, een handdoekje moet gebruiken. Je legt het gedrenkt in magnesiumolie op de zere plek en doet er een band om. Ik heb rekverband gebruikt wat je met zo'n klemmetje vastzet.

Dit heb ik elke avond voor het slapen omgedaan en tot mijn verwondering werd de pijn al na een paar dagen minder. Twee weken later was de pijn vrijwel helemaal weg. Twee maanden later was ik pijnvrij en nog steeds. Ik gebruik magnesiumolie ook bij pijnlijke spieren in mijn kuiten.
Het blijft daarentegen verwonderlijk dat magnesiumolie bij rugklachten kan helpen. Wonderbaarlijk toch? Veel meer mensen zouden dit moeten weten want er zijn zoveel mensen met lage rugklachten. Vaak ga je eerst naar de fysiotherapeut, of naar een kraker, dat heb ik ook gedaan maar dat hielp echt niet. Om eerlijk te zijn werd het alleen maar erger.  

Nou dit was mijn verhaal over magnesiumolie bij rugklachten. Ik hoop dat iedereen die dit leest er wat aan heeft.

Zeker wil ik de therapeuten van Re-genesis nog extra bedanken. Ik heb ze drie keer gebeld voor advies en heb ruimschoots de tijd gekregen vragen te stellen. Dank jullie wel.

Vriendelijke groet, José

Klik op onderstaande button om je eigen ervaring met magnesiumolie bij rugklachten te delen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

regenesis-magnesium.nl
Average rating:  
 3 reviews
by Jan on regenesis-magnesium.nl
vermoeide rug

hallo ik had al geruime tijd last van mijn onderrug. Veel pijnstillers geslikt maar ik kwam er maar niet vanaf. Ben op google gaan zoeken en kwam op een forum terecht waar iemand mij op magnesiumolie wees. Ik heb jullie magnesiumolie flesje van 100 ml besteld om het te proberen. Ik ben verrast, na een week smeren op mijn rug wordt de pijn veel minder. Ook bedankt voor jullie telefonisch advies...

by Ans on regenesis-magnesium.nl
magnesiumspray

Ik heb veel baat bij de Regenesis magnesiumspray voor mijn spieren en onrustige benen.Ik ben blij dat jullie nu 100% natuur zuivere magnesium olie leveren. Voor mij 5 sterren daarvoor.

by Johan Vermeer on regenesis-magnesium.nl
Jullie magnesiumolie helpt echt, super product en goedkoop

Ik heb altijd bij Permsal besteld maar nu bij jullie i.v.m. de problemen bij de Zechstein mijnen. Wij willen het milieu toch schoonhouden? Gaan ze daar de boel vervuilen.
Over jullie magnesiumolie niets dan goeds, betere resultaten en minder irritatie. Het lijkt erop dat de magnesiumolie beter intrekt en dieper tot de kern komt. Mijn rugpijn is nu aanzienlijk minder dan voorheen. Mooie verpakking, supersnel geleverd en prima prijs.

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag t/m donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar op di-do tussen 13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

magnesiumolie bij rugklachten
Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items - 0,00
De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 2989 reviews.