Magnesiumvlokken, super krachtig en heel voordelig 

8 kg. Magnesium badkristallen

Regenesis magnesiumvlokken zijn super krachtig en heel voordelig.

Magnesiumvlokken zijn niet het originele natuurproduct wat je misschien wel zou denken. Want de magnesiumvlokken worden namelijk gemaakt van magnesiumolie. Wanneer  je magnesiumolie verhit tot meer dan 165 graden Celsius, keert het terug naar de vaste toestand magnesium chloride, magnesium chloride hexahydraat (MgCl2 6H2O) om heel precies te zijn. Onze magnesiumvlokken komen uit Tibet en zijn zeer zuiver en 100% natuurlijk. Deze Topical Grade magnesiumvlokken, super krachtig en heel voordelig, zijn onder andere ideaal voor een magnesium voetenbad.

Regenesis magnesiumvlokken (47%) zijn Zechsteinvrij, bevatten geen chemische toevoegingen en worden ecologisch met respect voor de natuur gewonnen. Wil je weten waarom het belangrijk is dat magnesiumvlokken Zechstein vrij zijn, klik dan hier.

Magnesiumvlokken van Regenesis zijn uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of huidproblemen zoals psoriasis. Een voetbad of een ligbad met magnesiumvlokken is door hen veel beter te verdragen. Een ligbad heeft dan nog als extra voordeel dat het gehele lichaam in aanraking met de magnesium komt.

Waarom magnesiumvlokken en geen magnesium pillen?

In pillen zitten veel vulstoffen, kleurstoffen en bindmiddelen, die je lichaam moeilijk kan verdragen. Veel mensen krijgen daardoor last van diarree of andere bijverschijnselen van magnesium pillen.

De transdermale methode is eigenlijk de enige  goede en efficiënte  manier om een magnesiumtekort aan te vullen. Transdermaal wil zeggen opname via je huid.  Je huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en is in staat magnesium direct tot in de bloedbaan te transporteren.
Magnesiumvlokken kan je oplossen in water zodat je een magnesium voetenbad kunt nemen of je doet ze in een ligbad en geniet van een bijzonder effect op je lichaam en geest.

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag t/m donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar tussen  13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902