Baden in magnesium vlokken is goed voor je magnesiumspiegel

8 kg. Magnesium badkristallen-magnesiumvlokken kopen

Het is Super goed voor je gezondheid om in magnesium vlokken te baden.

Baden in magnesium vlokken is heel geschikt om je magnesiumspiegel aan te vullen. Wat doen magnesium vlokken voor je gezondheid? Magnesium vlokken ofwel magnesium badkristallen van Regenesis zijn uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of huidproblemen zoals psoriasis. Een voetbad of een ligbad met magnesiumvlokken is door hen veel beter te verdragen. Baden in magnesium vlokken heeft  als extra voordeel dat het gehele lichaam in aanraking met de magnesium komt. Deze Topical Grade magnesiumvlokken of badkristallen, super krachtig en kun je heel voordelig kopen in onze winkel. Ze zijn onder andere ideaal voor een magnesium voetenbad.

Regenesis magnesiumvlokken (47%) zijn Zechsteinvrij en bevatten geen chemische toevoegingen en worden ecologisch met respect voor de natuur gewonnen. Wil je weten waarom het belangrijk is dat magnesiumvlokken Zechstein vrij zijn, klik dan hier.

Magnesium vlokken zijn niet het originele natuurproduct wat je misschien wel zou denken. Want de magnesium vlokken worden namelijk gemaakt van magnesiumolie. Wanneer je magnesiumolie verhit tot meer dan 165 graden Celsius, keert het terug naar de vaste toestand magnesium chloride, magnesium chloride hexahydraat (MgCl2 6H2O) om heel precies te zijn. Onze magnesiumvlokken komen uit Tibet en zijn zeer zuiver en 100% natuurlijk en je kunt ze kopen in onze webshop. 

KLIK HIER maak een account aan en ontvang direct
50 spaarpunten t.w.v. € 2,50 korting op je bestelling!

Waarom magnesiumvlokken en geen magnesium pillen om je magnesiumspiegel te verhogen?

In pillen zitten veel vulstoffen, kleurstoffen en bindmiddelen, die je lichaam moeilijk kan verdragen. Veel mensen krijgen daardoor last van diarree of andere bijverschijnselen van magnesium pillen.

De transdermale methode is eigenlijk de enige  goede en efficiënte  manier om een magnesiumtekort aan te vullen. Transdermaal wil zeggen opname via je huid.  Je huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en is in staat magnesium direct tot in de bloedbaan te transporteren.
Magnesium vlokken kan je oplossen in water zodat je een magnesiumvlokken voetenbad kunt nemen of je doet de magnesiumvlokken in een ligbad. Je kunt dan baden in magnesium vlokken en genieten van een bijzonder effect op je lichaam en geest.

Magnesium voetenbad helpt bij een magnesium tekort. Magnesiumvlokken voetenbad
Heb ik een magnesiumtekort-baden in magnesium vlokken

Baden in magnesium vlokken bij een magnesium tekort.

Steeds vaker lezen we over een magnesiumtekort en de symptomen ervan. Symptomen kunnen onder anderezijn: apathie, verminderd geheugen, snel geïrriteerd zijn, gevoelig zijn voor licht en geluid, angst, depressie, spierkrampen, zwakte, moeite met slikken. Een onregelmatige hartslag hebben komt ook regelmatig voor.

Volgens onderzoekers speelt een magnesium tekort een rol bij de toename van het aantal beroertes, hartaandoeningen, artritis, gewrichtspijn, een chronische vermoeidheid en spijsverteringsproblemen. Een magnesium tekort zou ook een rol spelen bij slaapproblemen, astma, migraine, Parkinson’s en diabetes.

De realiteit is, dat veel mensen een tekort aan dit mineraal hebben. Magnesium speelt een vitale rol in de werking van meer dan 325 enzymen en is noodzakelijk voor een aantal lichaamsfuncties, waaronder de spiercontrole, elektrische impulsen, productie van onze energie en ontgifting. Lekker baden in magnesium helpt dus je magnesiumspiegel te verhogen. De magnesiumvlokken kan je hier kopen.

Minder stress en goede nachtrust door je magnesiumspiegel te verhogen.

Je lichaam verliest magnesium bij stress en je adrenaline neemt toe. Dit kan weer leiden tot een hoge bloeddruk, slapeloosheid, overgewicht en bloedsuikerspiegel problemen. Koop daarom magnesium vlokken en ga daar lekker ontspannen in baden. Doe dit minimaal 2 keer per week.

Als je slaapproblemen hebt, neem dan 30 minuten voor het slapen gaan een magnesiumvlokken voetenbad of ligbad. Het ontspant de spieren en vermindert ook de pijn bij een ontsteking.

Gebruik voor baden in magnesium vlokken voor een voetbad: 
5 liter water met 200 g magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 2% oplossing.
5 liter water met 400 g magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 4% oplossing.

De duur van het voetbad moet tenminste 20 minuten zijn.

Gebruik voor baden in magnesium vlokken voor een ligbad: 
120 liter water met 2 kg magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 2% oplossing.
120 liter water met 4 kg magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 4% oplossing.

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag t/m donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar tussen  13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0) 320 419 822

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0) 320 410 902