Zomerdeal: Tot 35% KORTING op ruim 100 producten!

Baden in magnesium vlokken is goed voor je gezondheid.

Baden in magnesium vlokken helpt goed bij een magnesiumtekort

8 kg. Magnesium badkristallen-magnesiumvlokken kopen

Het is Super goed voor je gezondheid om in magnesium vlokken te baden.

Baden in magnesium vlokken is heel geschikt om je magnesiumtekort (magnesiumspiegel) aan te vullen.

Wat doen magnesium vlokken voor je gezondheid? Magnesium vlokken ofwel magnesium badkristallen van Regenesis zijn uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid en/of huidproblemen zoals psoriasis. Een magnesium voetbad of een magnesiumbad met magnesiumvlokken is door hen veel beter te verdragen. Baden in magnesium vlokken heeft als extra voordeel dat het gehele lichaam in aanraking met de magnesium komt. Ré-genesis Topical Grade magnesiumvlokken of badkristallen zijn erg krachtig en zuinig in gebruik.

Baden in magnesium vlokken, heilzaam en ontspannend.

Magnesium vlokken en magnesium olie voor de huid zijn erg populair. En niet onterecht. Want zo’n magnesiumbad blijkt een zeer effectieve manier om een magnesiumtekort aan te vullen of te voorkomen. Daarmee voorkom je klachten als vermoeidheid, migraine en spierkrampen. Ook bij huidklachten kan een magnesium bad veel doen. Hoe zit dat?

Waarom magnesiumbaden en geen magnesium pillen om je magnesiumtekort aan te vullen?

In pillen zitten veel vulstoffen, kleurstoffen en bindmiddelen, die je lichaam moeilijk kan verdragen. Veel mensen krijgen daardoor last van diarree of andere bijverschijnselen van magnesium pillen.

De transdermale methode is eigenlijk de enige  goede en efficiënte  manier om een magnesiumtekort aan te vullen. Transdermaal wil zeggen opname via je huid.  Je huid is het grootste orgaan van het menselijk lichaam en is in staat magnesium direct tot in de bloedbaan te transporteren.
Magnesium vlokken kan je oplossen in water zodat je een magnesiumvlokken voetenbad kunt nemen of je doet de magnesiumvlokken in een ligbad. Je kunt dan baden in pure, zuivere magnesium en genieten van een bijzonder effect op je lichaam en geest.

Magnesium voetenbad helpt bij een magnesium tekort. Magnesiumvlokken voetenbad
Heb ik een magnesiumtekort-baden in magnesium vlokken
De aloude magnesium zoutbaden

Baden in magnesiumzouten uit de zee is voor gezondheids doeleinden is niet nieuw. Zeezouten worden al vele jaren toegepast bij veel gezondheidsklachten. met name huidproblemen als eczeem en ontstekingsziekten als psoriasis en artritis. De heilzame effecten van die therapieën zijn overigens voornamelijk anekdotisch, maar worden uiteindelijk grotendeels toegeschreven aan de mineralen van de zee, en dan met name aan magnesium. Heel interessant was daarom ook het proefschrift van een Australische biotechnoloog naar het daadwerkelijke effect van magnesium op de huidbarrièrefunctie én het afweersysteem. Een van de eerste en belangrijkste vragen daarbij was: komt magnesium eigenlijk wel door de huid?

Baden in magnesium vlokken bij een magnesium tekort.

Steeds vaker lezen we over een magnesiumtekort en de symptomen ervan. Symptomen kunnen onder anderezijn: apathie, verminderd geheugen, snel geïrriteerd zijn, gevoelig zijn voor licht en geluid, angst, depressie, spierkrampen, zwakte, moeite met slikken. Een onregelmatige hartslag hebben komt ook regelmatig voor.

Volgens onderzoekers speelt een magnesium tekort een rol bij de toename van het aantal beroertes, hartaandoeningen, artritis, gewrichtspijn, een chronische vermoeidheid en spijsverteringsproblemen. Een magnesium tekort zou ook een rol spelen bij slaapproblemen, astma, migraine, Parkinson’s en diabetes.

De realiteit is, dat veel mensen een tekort aan dit mineraal hebben. Magnesium speelt een vitale rol in de werking van meer dan 325 enzymen en is noodzakelijk voor een aantal lichaamsfuncties, waaronder de spiercontrole, elektrische impulsen, productie van onze energie en ontgifting. Lekker baden in magnesium helpt dus je magnesiumspiegel te verhogen. De magnesiumvlokken kan je hier kopen.

Minder stress en goede nachtrust door je magnesiumspiegel te verhogen.

Je lichaam verliest magnesium bij stress en je adrenaline neemt toe. Dit kan weer leiden tot een hoge bloeddruk, slapeloosheid, overgewicht en bloedsuikerspiegel problemen. Koop daarom magnesium vlokken en ga daar lekker ontspannen in baden. Doe dit minimaal 2 keer per week.

Gebruik magnesium olie voor toepassing op de huid voor directe verlichting bij spierkramp en spierpijn.

Als je slaapproblemen hebt, neem dan 30 minuten voor het slapen gaan een magnesiumvlokken voetenbad of ligbad. Het ontspant de spieren en vermindert ook de pijn bij een ontsteking.

Gebruik voor baden in magnesium vlokken voor een magnesium voetenbad: 
5 liter water met 200 g magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 2% oplossing.
5 liter water met 400 g magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 4% oplossing.

De duur van het voetbad moet tenminste 20 minuten zijn.

Gebruik voor baden in magnesium vlokken voor een magnesium ligbad: 
120 liter water met 2 kg magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 2% oplossing.
120 liter water met 4 kg magnesium badkristallen resulteert vervolgens in een 4% oplossing.

Telefonisch advies?

Alleen dinsdag en donderdag
De therapeuten zijn beschikbaar tussen  13:30 uur en 16:30 uur.
Telefoon: + 31 (0)30 77 400 88

Wil je iets over een product weten? 

Bel de afdeling verkoop

Telefoon:+ 31 (0)30 77 400 88

Wil je een ook product verkopen?

Bel onze afdeling verkoop over de mogelijkheden

Telefoon:+ 31 (0)30 77 400 88

De waardering van www.regenesis-magnesium.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 3224 reviews.